Saara Aalto häkeltyi, kun Sharon Osbourne sanoi haluavansa vielä jatkaa suomalaislaulajan kanssa. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne
Saara Aalto häkeltyi, kun Sharon Osbourne sanoi haluavansa vielä jatkaa suomalaislaulajan kanssa. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne

Laulaja ei vakuuttanut Robbie Williamsia, mutta sai silti jatkaa kisassa.

Laulaja Saara Aalto, 29, pääsi sunnuntai-iltana jälleen jatkoon Britannian X Factor -kilpailussa.

Kilpailijat lennätettiin Los Angelesiin, jossa he kisasivat ryhmäänsä luotsaavan Sharon Osbournen kodissa. Kuudesta esiintyjästä kolme pääsi jatkoon.

 

Love you guys! <3 Kohta mennään! @thexfactor #saaraaalto #xfactor #hollywood

Kuva, jonka Saara Aalto (@saaraaalto) julkaisi

Saara esitti jaksossa Abban The Winner Takes It All -hitin pukeutuneena valkoiseen boheemiin asuun. Sharon toteaa, että lauluvalinta oli vaikea, mutta kehuu Saaran ääntä. Osbornen apuna tuomaroinut laulaja Robbie Williams sanoo, ettei laulutaito ole Saaran ongelma. Hän kertoo myös pitävänsä Saaran vaatteista, ulkonäöstä ja persoonallisuudesta. Tähti ei silti ollut aivan vakuuttunut.

– Kun hän alkoi esiintyjä ja laulaa, ajatukseni aikoi harhailla. Pitkästyin vähän, Williams sanoo Sharonille esityksen jälkeen.

Saara kertoo esityksen jälkeen juontajalle tunteneensa itsensä voimakkaaksi ja veikkaa, että näki kyyneleen Robbien silmäkulmassa.

Katso Saaran Abba-veto:

Saara esitti sunnuntain jaksossa myös Kate Bushin Running Up That Hill -kappaleen.

Lopulta Osbourne päätti pitää Saaran mukana kisassa, mitä suomalaislaulaja ei meinannut uskoa todeksi.

”Selvitin tieni liveihin. Ei löydy sanoja, huhhuh! Alan vähitellen tajuamaan mihin oon päätynyt ja minkälainen mahdollisuus tää on. Oon niin kiitollinen, että muhun on uskottu! Tyypit kaikki on mahdollista!!!!!” Aalto kirjoittaa Instagramissa englanniksi ja suomeksi.

Saara myös kiittää Facebookissa ja Instagramissa fanejaan saamastaan tuesta.

Britannian X Factor -ohjelmassa on vielä mukana 12 kilpailijaa. Ohjelma jatkuu live-esityksillä ensi sunnuntaina 8. lokakuuta.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.