Teemu Roivainen ei ole varma, voiko Saara Aalto voittaa suomalaisuutensa takia Britannian X Factorin. "Mutta jos joku sen voi tehdä, niin Saara", Teemu sanoo. Kuva: Sanoma-arkisto/Jouni Harala
Teemu Roivainen ei ole varma, voiko Saara Aalto voittaa suomalaisuutensa takia Britannian X Factorin. "Mutta jos joku sen voi tehdä, niin Saara", Teemu sanoo. Kuva: Sanoma-arkisto/Jouni Harala

Teemu Roivainen uskoo, että Saara Aallon elämänkokemuksesta on ollut hyötyä X Factorissa. – Jos tämä kaikki olisi tapahtunut 10 vuotta aiemmin, negatiiviset ilmiöt olisivat olleet Saaralle rankempia.

Muusikko, Saara Aallon ex-poikaystävä Teemu Roivainen on tuntenut Saaran lukiosta asti ja tehnyt tämän kanssa musiikkia yhdessä 13 vuoden ajan.

Nyt, kun Saara on uransa kovimmassa nosteessa Britannian X Factor -kisan ansiosta, vastaan tulee myös enemmän kritiikkiä. Saara on muun muassa kommentoinut Me Naisille muusikko Samu Haberin antamaa kritiikkiä urastaan.

Teemu tietää, ettei arvostelu kaada Saaraa.

– Saara kestää vaikka maailmanlaajuisen kritiikin. Hän on kypsynyt ja kasvanut siihen pisteeseen, että hän pärjää, vaikka mikä tulisi. Jos tämä kaikki olisi tapahtunut 10 vuotta aiemmin, kritiikki ja negatiiviset ilmiöt olisivat olleet Saaralle rankempia. Nyt hän ymmärtää pelin hengen.

Voiko Saara voittaa?

Teemu uskoo, että ikä ja elämänkokemus ovat auttaneet Saaraa pärjäämään X Factorissa. Saara on kilpailun toisiksi vanhin finalisti, vain hupiräppäri Honey G on häntä vanhempi.

Saaran lisäksi Teemu pitää erityisen lahjakkaana X Factor -finalistina Matt Terryä. Ajatus siitä, että Saara voittaisi koko kilpailun saa kuitenkin Teemun mietteliääksi.

”Voitto ei ole kiinni Saarasta, vaan äänestäjistä.”

– Voitto ei ole kiinni Saarasta, vaan äänestäjistä. Uskon Saaraan täysin hänen kykyjensä ja taitojensa puolesta, mutta onko voittaminen ulkomaalaisena oikeasti mahdollista? En tiedä. Mutta jos joku sen voi tehdä, niin Saara.

Saara on julkaissut useita albumeja Teemun omistaman levy-yhtiön alla, mutta jos Saara voittaa, hän saa kansainvälisen levytyssopimuksen. Se ei haittaa Teemua pätkääkään, päinvastoin.

– Kuinka hienoa olisikaan, että Saara voisi tehdä kansainvälisen levyn. Se on ollut aina meidän molempien unelma.

Lauantain X Factor -jaksossa teemana on elokuvamusiikki. Saara aikoo esittää Celine Dionin My Heart Will Go On -balladin.

suomen kielen opiskelija

Saara Aallon ex-poikaystävä Teemu Roivainen: ”Saara kestää vaikka maailmanlaajuisen kritiikin”

Miten olisi tämän sijaan "Saara Aallon ex-poikaystävä Teemu Roivainen" vaikkapa "Saara Aallon duettopari ja tangokuningas Teemu Roivainen". He ovat eronneet jo aikaa sitten, ovat ystäviä ja Saara Aalto on kihloissa uuden kanssa. Ex-kumppanuus ei ole meriitti itsessään eikä myöskään validi tieto tässä kohtaa.
Lue kommentti

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaani personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne oli hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavotteita, jotka saavutettua repsahdan. 

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensiviikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.

 

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Juttua muokattu 19.1.2018 klo 8.28: Korjattu sitaattia, jossa Niklas puhuu flimmeristä.