No Fear -kirjassa kerrotaan Saara Aallon tarina ja päästään myös Factorin kulissien taakse, kertoo kustantaja uutuusteoksesta. Kuva: Sanoma-arkisto
No Fear -kirjassa kerrotaan Saara Aallon tarina ja päästään myös Factorin kulissien taakse, kertoo kustantaja uutuusteoksesta. Kuva: Sanoma-arkisto

Uutuusteos julkaistaan sekä suomeksi että englanniksi.

Suomalaislaulaja Saara Aalto seuraa muun muassa Antti Tuiskun sekä Cheekin jalanjälkiä ja julkaisee elämästään kertovan kirjan.

WSOY kertoi ystävänpäivänä, että se julkaisee huhtikuussa teoksen Saara Aalto. No Fear. Kirja on läpileikkaus Saaran elämästä, urasta ja Britannian X Factor -menestyksestä.

Kirjan on kirjoittanut toimittaja Laura Friman, ja se ilmestyy samana päivänä laulajan Hartwall Areena -keikan kanssa 15. huhtikuuta 2017. Kirja julkaistaan englanniksi 1. kesäkuuta.  

Kirja sisältää ennennäkemättömiä kuvia muun muassa X Factorin kulisseista sekä Saaran elämästä ennen ja jälkeen X Factorin, kertoo WSOY. Saara tuli toiseksi X Factor UK -kilpailussa ja asuu nyt Lontoossa puolisonsa kanssa.

”X Factor UK oli unohtumaton elämys, ja on ihan mieletöntä päästä jakamaan se minua kannustaneiden kanssa.”

– X Factor UK oli unohtumaton ja ainutkertainen elämys, ja on ihan mieletöntä päästä jakamaan se minua kannustaneiden kanssa kirjan muodossa. Tätä kirjaa tulen lukemaan vielä vanhana keinutuolissakin! Saara sanoo tiedotteessa.

 

 

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.