"Seuraavaksi haluaisin lanseerata oman parfyymin. Voi kunpa joku pyytäisi sellaiseen yhteistyöhön, Maria huudahti M/S Gabriellalla järjestetyllä lehdistölounaalla." Kuva: Jonna Öhrnberg
"Seuraavaksi haluaisin lanseerata oman parfyymin. Voi kunpa joku pyytäisi sellaiseen yhteistyöhön, Maria huudahti M/S Gabriellalla järjestetyllä lehdistölounaalla." Kuva: Jonna Öhrnberg

Tv-tähti paljasti Me Naisille selättäneensä miehensä kanssa vuosi sitten aviokriisin.

Maria Montazami, 48, vierailee parhaillaan Suomessa. Maria on tullut kautta maailman tutuksi Ruotsin miljonääriäidit -sarjasta, ja hän onkin tuotteistanut itsensä aina viineistä sisustustuotteisiin ja käsilaukkuihin.

Töitä Marian ei tarvitsisi tehdä, sillä miljonäärikotirouvana Marian taloudellinen tilanne on ollut vuosia turvattu kiinteistömarkkinoilla omaisuuden tehneen aviomies Kamran Montazamin ansiosta. Maria tekeekin pitkää päivää, ja kotona auttavat sekä taloudenhoitaja että henkilökohtainen assistentti.

– Emme viskele rahaa ympäriinsä ja opetamme myös lapsemme elämään kohtuudella. Olimme heille aika ankaria, kun he olivat pieniä, mutta uskon, että juuri siksi heistä on kasvanut niin ihania ja vastuullisia ihmisiä, Maria miettii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maria paljasti myös, että hänellä ja miehellään Kamranilla oli aviokriisi, kun he puolitoista vuotta sitten alkoivat remontoida upeaa kotiaan Los Angelesissa. He selättivät kriisin puhumalla avoimesti suhteensa solmukohdista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Järjestämme nykyään deitti-iltoja, jolloin menemme ulos syömään hyvin. Kamran ei ole kovin hyvä järjestämään yllätyksiä, mutta olen kiitollinen siitä, että hän edes yrittää.

Maria paljasti, mikä on hänen ja Kamranin 27 vuotta kestäneen avioliiton salaisuus.

– Kuuntele miestäsi! Anna hänen joskus olla oikeassa, vaikkei siltä tuntuisikaan. Itse opin sen kantapään kautta, sillä ennen olin todella itsekäs, Maria huudahti.

Maria on ainoa miljonääriäiti, joka on pysynyt sarjassa mukana alusta saakka. Huippusuosittu sarja on edennyt jo kahdeksannelle kaudelleen Ruotsissa. Suomessa katsellaan parhaillaan kuudennen kauden jaksoja.

– Perheeni on niin tottununut kameroihin, etteivät he enää välitä niistä. Kameramiehistä on tullut kuin osa perhettämme, neljän lapsen äiti kuvailee.

Viimeksi hurmaava blondi kävi Suomessa vuonna 2012 huulipunasarjansa merkeissä. Tällä kertaa Maria on markkinoimassa Viking Linen laivoilla myytäviä uutuusviinejään sekä käväisee Elle Style Awards -gaalassa jakamassa yhden palkinnon.

Lue myös:

Onko kumppanisi se oikea? 11 tosirakkauden tuntomerkkiä

7 tapaa pilata avioliitto

Avioliiton kestävyyden voi ennustaa vasemmasta nimettömästä

Sisältö jatkuu mainoksen alla