Janne Kataja on tarkka siitä, mitä suuhunsa laittaa. Koomikko ei pysty esimerkiksi syömään lihaa kuin jauhettuna. Siksi hän on myös vaativa asiakas.

Koomikko-juontaja Janne Kataja hauskuutti maanantai-iltana erikoisella vaatimuksellaan Neljän tähden illallinen -ohjelmassa. Omana illallispäivänään Janne pyysi nimittäin kaupan henkilökuntaa pesemään perunansa varjellakseen upouutta, valkoista lavuaariaan.

– Jos mä oikein kauniisti pyydän, oisko mitenkään mahdollista, että nämä perunat pestäisiin tuolla takana? koomikko esitti toiveen kaupan henkilökunnalle.

Jaksossa Janne päätti valmistaa vierailleen ankkaa, mitä hän ei itse kuitenkaan halunnut syödä. Koomikko on aikaisemminkin kertonut olevansa todella nirso ruokailija.

– Olen ruokarajoitteinen: vaikka laitan kaikenlaista ruokalajeja, itse en syö minkäänlaista kokolihaa tai edes kalaa, äyriäisistä puhumattakaan. Lihoista kelpuutan itselleni vain vähärasvaisen paistijauhelihan, Janne on kertonut Me Naisten haastattelussa.

Lapsuudenkodissaan Janne maisteli kyllä kaikkia ruokia, mutta aikuisena hän on alkanut kiinnittää huomiota ruuan rakenteisiin eikä pääse niistä yli.

– En vain pysty laittamaan suuhuni mitään möykkyjä.

Ravintoloissa Jannen mieltymykset aiheuttavat sen, että hän saattaa pyytää nähtäväkseen lasten ruokalistan. Sieltä ainakin löytyy bolognese-kastiketta. Myös epäsäännöllinen keikkatyö vaikeuttaa syömistä.

– Ennen keikkaa ruoka ei oikein maistu, ja esiintymisen jälkeen käyn vielä kierroksilla, eikä silloinkaan tee mieli mitään. Joskus voin olla melkein kokonaisen päivän syömättä.

Katso videolta, miten kaupan henkilökunta reagoi Jannen erikoiseen toiveeseen.

Neljän tähden illallinen ma–to Nelosella klo 19.00.

Lue myös:

Janne Katajan ruokapäiväkirja

Tältä Janne Kataja ja Aku Hirviniemi näyttivät teineinä

Janne Katajan aviokriisi: "Riitely on osa rakastamista"

Janne Katajalta levy – tällä kertaa myyntiin asti

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!