Roope Salminen ja Sara Sieppi muuttivat yhteen ja julkistivat suhteensa viime keväänä. Kuvat: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg ja Tuomas Selänne
Roope Salminen ja Sara Sieppi muuttivat yhteen ja julkistivat suhteensa viime keväänä. Kuvat: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg ja Tuomas Selänne

Roope Salminen hehkuttaa jälleen siskoaan, näyttelijä Katariina Havukaista.

Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman puolison Michelle Obaman suosio on ollut viime aikoina kovassa nosteessa, muun muassa vahvojen polliittisten puheiden ja rentojen haastattelujen ansiosta.

Myös laulaja, näyttelijä ja juontaja Roope Salminen tunnustautuu Michellen faniksi. Salminen jakoi Instagramissa kuvan, jossa poseeraa tätinsä, stand up -koomikko ja näyttelijä Krisse Salmisen kanssa. Kuvan yhteydessä Roope kirjoittaa, että Krisse on ”maailman top 4 ihanimpien naisten joukossa”. Muut ovat laulajan mukaan Michelle Obama, avopuoliso, ex-missi ja juontaja Sara Sieppi sekä näyttelijä Katariina Havukainen.

 

@krissesalminen on maailman top 4 ihanimpien naisten joukossa (muut on @sarasieppi, @katariinahavukainen ja @michelleobama)

A photo posted by Roope Salminen (@roopesalminen) on

Katariinan äiti, näyttelijä Riitta Havukainen, ja Roopen isä, näyttelijä Eppu Salminen, elivät avoliitossa lähes kaksikymmentä vuotta, joten Roope ja Katariina kasvoivat samassa perheessä.

Viime talvena Roope hehkutti Instagramissa siskoaan maailman kauneimmaksi naiseksi. Kuva oli yhteiseltä Berliinin-reissulta.

”Roope on maailman paras veli.”

Myös Katariina on puhunut Roopesta lämpimään sävyyn.

– Roope on maailman paras veli. Meillä ei ole koskaan ollut huonoja välejä, hän on aivan ihana, hän sanoi tammikuussa Me Naisille.

Osa Roopen Top 4 -listauksen kommentoijista ihmettelee, miksei mukana ole laulajan äiti, näyttelijä Minna Turunen. Eppu Salminen ja Turunen erosivat, kun Roope oli reilun vuoden vanha. Heillä oli yhteishuoltajuus, mutta Roope jäi asumaan isänsä luokse.

Lue myös: Eppu Salminen ja poika Roope: ”Emme ole koskaan nähneet toisiamme humalassa”

”Luulisi äidin menevän tädin ohitse”, pohtii yksi kommentoijista.

”Eiköhän jokainen maailman ihminen tiedä itse omat tärkeimmät ihmisensä”, vastaa toinen kommentoija.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...