Roope Salminen mainosti näyttelijäsiskoaan Instagramissa.

Näyttelijä-muusikko Roope Salminen, 26, julkaisi hiljattain Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan sisarustensa kanssa. Vierellä ovat veli Santtu Salminen, 20, ja sisko Katariina Havukainen, 25. Roope kertoi näkevänsä sisaruksiaan vain kerran vuodessa ja viettäneensä kolmikon kanssa laatuaikaa Berliinissä.

– Käykää seuraa mun siskoo @katariinahavukainen! Maailman kaunein nainen! Paitsi, jos oot joku creepaaja, ni sit älä käy, Roope mainosti Instagramissa.

Kolmikko on kasvanut näyttelijä Eppu Salmisen ja näyttelijä Riitta Havukaisen taiteilijaperheessä. Roopen biologinen äiti on Minna Turunen, mutta hän on kertonut Me Naisten haastattelussa, että hänelle 'lapsuudenperhe' on aina tarkoittanut Eppua, Riittaa, Santtua ja Katariinaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisaruskolmikko Katariina, Santtu ja Roope. Vuonna 1995 syntyneellä Santulla on Roopen kanssa sama biologinen isä eli Eppu Salminen ja Katariinan kanssa sama biologinen äiti eli Riitta Havukainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Roopen ja Katariinan Instagram-seuraajat ovat panneet merkille, että Katariina muistuttaa paljon Riitta-äitiään nuorena. Äitinsä tavoin Katariinakin on näyttelijä, ja hän on opiskellut Tampereen Nätyssä. Katariinalla on ollut pieniä sivurooleja muun muassa Kimmo- ja Mustat lesket -sarjassa sekä tammikuun lopussa ensi-iltansa saavassa Love Records – Anna mulle lovee -elokuvassa. 

Riitta ja Eppu vuonna 1995. Heidän 17 vuotta kestänyt avoliittonsa päättyi vuonna 2011. Nykyään Eppu on naimisissa käsikirjoittaja Kaisa Kuikkaniemen kanssa. Parin kolmannen yhteisen lapsen laskettu aika on helmikuussa. Kuva: Sanoma-arkisto

 

Kuvatekstiin lisätty klo 16.55 Katariinan nimi kohtaan, jossa kerrotaan, että Santulla on tämän kanssa sama biologinen äiti.

Arialisa

No ei kyllä mitään yhdennäköisyyttä Liv Tylerin kanssa. Eppu taitaa olla yleinen siitosori tuolla näyttelijäpiireissä. Koko Salmisen suku samanlaista!

JunttiEeva

No eipä ole paljon lukutaitoa lehden lukijoilla.

"Santulla on Roopen kanssa sama biologinen isä kuin eli Eppu Salminen ja Katariinan kanssa sama biologinen äiti eli Riitta Havukainen".
Toisin sanoen, missään ei sanota, että Roopen äiti olisi Havukainen vaan Santulla on Katariinan kanssa sama äiti, tässä tapauksessa Havukainen.

Heikoksi mennyt lukutaito ja ymmärrys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla