Laulaja Robin Packalen. Kuva: Panu Pälviä
Laulaja Robin Packalen. Kuva: Panu Pälviä

Teinitähti Robin esiintyy heinäkuussa Olympiastadionilla.

Laulajatähti Robin Packalen, 15, paljasti kaikille avoimessa tiedotustilaisuudessa esiintyvänsä heinäkuun 9. päivänä Helsingin olympiastadionilla. Rap-artisti Cheek on varannut stadionin elokuuksi, mutta Robin ehtii lavalle häntä ennen.

Robin ei kuitenkaan kipua lavalle yksin, vaan esiintyy uuden, koko perheelle suunnatun Helsinki Pop Show’n päätähtenä. Liput keikalle tulevat myyntiin ensi viikon torstaina 13. maaliskuuta.

– Meinaan tehdä kaikkien aikojen parhaimman keikan, Robin lupasi tiedotustilaisuudessa faneilleen.

Robin nousi julkisuuteen tammikuussa 2012 kappaleellaan Frontside Ollie. Hän on kaikkien aikojen nuorin suomalaisartisti, joka on myynyt yli sata tuhatta levyä. Robin on julkaissut kolme levyä. Hänen tarinastaan on tehty kirja ja elokuva.

Lue lisää

Teinitähti Robin: "En kaipaa enempää omaa aikaa"

Teinitähti Robin: "Oletpa sinä kasvanut -kommentit ärsyttävät"

Laulajatähti Robin hämmentyi fanitatuoinnista

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.