"Olympiastadionista tulee varmasti upein keikkani tähän mennessä", Robin hehkuttaa. Kuva: Ari Ojala
"Olympiastadionista tulee varmasti upein keikkani tähän mennessä", Robin hehkuttaa. Kuva: Ari Ojala

Olympiastadionilla heinäkuussa esiintyvä Robin aikoo kiireistä huolimatta suorittaa myös lukion.

Teinitähti Robin Packalen, 15, paljasti eilen esiintyvänsä Olympiastadionilla ensi kesänä. Hän kiipeää lavalle heinäkuussa ja kiilaa siten rapartisti Cheekin ohi, jonka vuoro stadionilla on elokuussa. Robinin tarkoitus ei kuitenkaan ole astua Cheekin varpaille.

– Ilmassa ei ole vastakkainasettelua. Ei todellakaan, Robin sanoo.

Vaikka stadionkeikka ja tuore kiertue pitävät Robinin kiireisenä, peruskoulun viimeistä luokkaa käyvä teinitähti on vakaasti päättänyt jatkaa opiskelujaan.

– Lukio kutsuu peruskoulun jälkeen. Tahdon pitää opiskelun vielä tässä iässä ykkössijalla. Ajattelin kuitenkin pitkittää lukio-opinnot neljään vuoteen, etten joutuisi jättämään musiikkia täysin taka-alalle.

Menestystä myös koulussa

Robinin huima menestys ja kiireinen arki eivät ole vaikuttaneet koulumenestykseen, vaan numerot ovat jopa parantuneet.

– Koulunkäyntini ei ole mitenkään kärsinyt menestyksestä. Päinvastoin. Numeroni ovat vain nousseet ja usein tuntuu, että olen läsnä koulunpenkillä enemmän kuin luokkakaverini, Robin naurahtaa.

Nopeasti tulleesta suosiosta huolimatta ovat Robinin jalat tiukasti maassa. Tulevaisuutta hän odottaa innoissaan.

– Koskaan ei tiedä mitä on edessä, mutta toivon syvästi pysyväni musiikin parissa. Ehkä päällimmäisenä haaveena olisi tehdä yksi levyllinen kappaleita, jotka olen itse säveltänyt. Näytteleminen olisi myös kiinnostavaa, Robin summaa.

Lue lisää

Teinitähti Robin: "Oletpa sinä kasvanut -kommentit ärsyttävät"

Teinitähti Robin: "En kaipaa enempää omaa aikaa"

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.

Maaret Kallio on nelilapsisesta perheestä. Kuva: Satu Kemppainen
Maaret Kallio on nelilapsisesta perheestä. Kuva: Satu Kemppainen

”Olihan se karmeaa tulla pikkusiskona perässä keskinkertaisin paperein, kun toinen oli kirjoittanut jotain 15 ällää”, Maaret Kallio muistelee kouluaikojaan Kodin Kuvalehdessä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio kertoo Kodin Kuvalehdessä, ettei ollut koululaisena mikään kympin oppilas. Toisin oli hänen isoveljensä Jarno Limnéllin laita. Jarno on kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa, sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri. 

Maaretin ja Jarnon lapsuudenperheessä oli neljä sisarusta, joista Jarno on vanhin ja Maaret toiseksi vanhin. He kertovat jutussa, että Jarno nosti keskiarvonsa kymppiin lukion alussa. Maaret keskittyi koulun sijaan kavereihin ja teatteriharrastukseen.

– Toisaalta tunsin myös huonommuutta ja kateutta. Olihan se karmeaa tulla pikkusiskona perässä keskinkertaisin paperein, kun toinen oli kirjoittanut jotain 15 ällää. Kun sain kutosia matematiikan kokeista, vanhempani lohduttivat, että heilläkin on huono matikkapää, Maaret toteaa jutussa.

Sisarukset kertovat jutussa olevansa erilaisia, mutta läheisiä. Lempeydestään tunnettu Maaret kertoo, että Jarno on aina ollut suorittaja.

– Jarno oli itseään kohtaan armoton jo lapsena. Muistan yhdet hiihtokisat, joissa hän hiihti niin kovaa, että oksensi maalissa. 

”Minulla on sellainen periaate, että yritän unohtaa ikävät ajatukset.”

Jarno puolestaan kertoo Kodin Kuvalehdessä, että Maaretista on ollut hänelle tukea ja apua esimerkiksi avioeron jälkeen. Psykoterapeutilla ja kyberturvallisuuden professorilla on kylläkin hyvin erilaiset käsitykset siitä, miten tunteita käsitellään.

– Minulla on sellainen periaate, että yritän unohtaa ikävät ajatukset. En käsittele niitä vaan laitan aivoissani niiden päälle rastin ja jätän ne sinne, Jarno toteaa. 

Maaretin mukaan vaikeat asiat pitää avata, jakaa ja selittää. Kuten kaikki psykoterapeutit, hänkin on käsitellyt lapsuuttaan terapiassa. Maaret on aiemmin kertonut, että lapsuudenperhe oli puuhakas ja tavallinen.