Robert De Niro. Kuva: Andrea Raffin / Shutterstock
Robert De Niro. Kuva: Andrea Raffin / Shutterstock

Näyttelijä Robert De Niron isä oli homoseksuaali kuvataiteilija. Näyttelijälegendaa surettaa, että asiasta ei keskusteltu perheessä enemmän.

Näyttelijä Robert De Niro, 70, avautuu isänsä homoseksuaalisuudesta HBO:n uudessa dokumentissa Remembering The Artist: Robert De Niro, Sr.

Tähtinäyttelijän kuvataiteilijana työskennellyt isä kuoli yli kaksikymmentä vuotta sitten. Nyt De Niro toivoo, että hänen isänsä olisi aikanaan voinut puhua homoudestaan avoimemmin, kertoo Daily Mail.

– En tiennyt siitä juuri mitään. Olisimmepa puhuneet asiasta enemmän. Äitini ei yleisesti ottaen ollut mikään keskustelija, ja itseäni asia ei silloin kiinnostanut, De Niro sanoo Out-lehdelle antamassaan haastattelussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

De Niro uskoo, että homous herätti hänen isässäänkin ristiriitaisia tunteita. Siihen aikaan seksuaalivähemmistöön kuuluminen ei ollut helppoa etenkään pienellä paikkakunnalla asuvalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

De Niron vanhemmat erosivat Robertin ollessa lapsi, ja hän jäi asumaan äitinsä kanssa. Suhde isään kuitenkin säilyi.

– Emme viettäneet paljon aikaa yhdessä, mutta meillä oli yhteys.

Robert yritti auttaa nälkätaiteilijana Pariisissa ja New Yorkissa työskennellyttä isäänsä myös rahallisesti sen jälkeen, kun hän itse teki läpimurtonsa Taksikuski-elokuvassa. Isä kuitenkin kieltäytyi avusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla