Top Chef -juontaja Padma Lakshmi on seurustellut aiemmin muun muassa kirjailija Salman Rushien kanssa. Kuva: Reuters
Top Chef -juontaja Padma Lakshmi on seurustellut aiemmin muun muassa kirjailija Salman Rushien kanssa. Kuva: Reuters
Richard Gere erosi ex-vaimostaan Carey Lowellista vuonna 2013. Kuva: Reuters
Richard Gere erosi ex-vaimostaan Carey Lowellista vuonna 2013. Kuva: Reuters
Richard Gere ja Carey Lowell. Kuva: Reuters
Richard Gere ja Carey Lowell. Kuva: Reuters

Näyttelijä Richard Gere ja Top Chef -juontaja Padma Lakshmi tapailevat People-lehden mukaan. Lakshmi on ollut aikaisemmin naimisissa brittikirjailija Salman Rushdien kanssa.

Tähtinäyttelijä Richard Gere, 64, ja Top Chef -juontaja Padma Lakshmi, 43, seurustelevat, People-lehti kertoo. Geren yhdentoista vuoden avioliitto näyttelijä-malli Carey Lowellin, 53, kanssa päättyi vuonna 2013.

Intialais-yhdysvaltalainen ex-malli Padma Lakshmi seurusteli aikaisemmin miljardööri Teddy Forstmannin kanssa. 71-vuotias Forstmann menehtyi vuonna 2011 aivosyöpään.

– He vasta tutustuvat toisiinsa. Hän (Gere) on ensimmäinen henkilö, jota Padma on tapaillut Teddyn kuoleman jälkeen. He eivät ole vielä varmoja, mihin tämä johtaa, Peoplen lähde kertoo.

New York Postin mukaan Gere ja Lakshmi tapasivat Geren kuvatessa tuoreinta Time Out of Mind -elokuvaansa New Yorkissa. Kuvauksissa koditonta esittänyt Gere onnistui roolissaan niin hyvin, että ohikulkija heltyi tarjoamaan tälle "tuntemattomalle laitapuolenkulkijalle" pizzaa.

Huippukirjailija ja oikeustaistelu

Ennen Forstmannia Lakshmi oli naimisissa kohutun brittikirjailijan Salman Rushdien kanssa kolme vuotta. Pariskunta erosi 2007. Vuonna 1989 Rushdien kirja Saatanalliset säkeet aiheutti kohun, kun Iranin uskonnollinen johtaja syytti sitä jumalanpilkasta ja julisti kirjailijalle fatwan eli kuolemantuomion.

Padma Lakshmilla on 3-vuotias tytär, Krishna Lakshmi-Dell, jonka isä on yhdysvaltalainen sijoittaja Adam Dell. Dell taisteli oikeudessa tyttärensä isyydestä, koska Lakshmi olisi halunnut pitää tyttärensä isänä Teddy Forstmannia. Dell voitti oikeudenkäynnin.

Richard Gere on ollut kaksi kertaa naimisissa. Vuosina 1991–1995 hän oli aviossa huippumalli Cindy Crawfordin kanssa. Crawford oli vain 25-vuotias naidessaan 42-vuotiaan Geren, josta oli tullut supertähti Pretty Woman -elokuvan myötä. Eron syyksi Crawford arvelikin myöhemmin nuorta ikäänsä.

Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS
Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS

”Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni”, Goldberg kirjoittaa.

Eilen illalla maailma sai järkyttyä suru-uutisesta, jonka mukaan yksi viime vuosien suosituimmista DJ-lahjakkuuksista Avicii, eli Tim Bergling, on kuollut. Lähteiden mukaan Bergling löydettiin kuolleena Masqatista, Omanista. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Bergling oli vain 28-vuotias.

Fanit, työkaverit ja läheiset ovat olleet murheen murtamia uutisesta. Some on täyttynyt osanotoista ja muisteloista. Nyt myös Berglingin ex-tyttöystävä Emily Goldberg on muistanut edesmennyttä tähteä sosiaalisessa mediassaan. Hän aloittaa sydäntäsärkevän muistokirjoituksessaan Aviciin Enough is enough -kappaleen lyriikoilla:“Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love.”

– Nämä ovat sanoituksia kappaleesta, jonka Tim kirjoitti minulle. Toivon, että olisin voinut elää sanojen mukaan. Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni, Goldberg kirjoittaa.

Hän kertoo, että uutinen Bergligin kuolemasta on edelleen niin shokeeraava, että sitä on vaikea käsittää todeksi.

– Herättäkää minut, kun kaikki tämä on ohi, koska tämä ei voi olla totta.

Goldberg julkaisi kirjoituksen ohessa lukuisia kuvia Berglingistä.

Myös Ruotsin kuningasperhe on ilmoittanut surevansa esimerkiksi prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian häissä esiintynyttä tähteä. Suomalainen dj-tähti ja musiikkituottaja Darude eli Ville Virtanen esitti surunvalittelunsa Twitterissä.

Bergling oli yksi 2010-luvun menestyneimpiä edm-artisteja. Hän teki yhteistyötä maailmanluokan tähtien, kuten Madonnan, Coldplayn, Wycleaf Jeanin ja Robbie Williamsin kanssa.

Viime vuosina Bergling joutui perumaan useita keikkojaan vakavien mielenterveysongelmien vuoksi. Vuonna 2016 Bergling ilmoitti lopettavansa keikkailun, mutta jatkavansa musiikin tekemistä.

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...