Top Chef -juontaja Padma Lakshmi on seurustellut aiemmin muun muassa kirjailija Salman Rushien kanssa. Kuva: Reuters
Top Chef -juontaja Padma Lakshmi on seurustellut aiemmin muun muassa kirjailija Salman Rushien kanssa. Kuva: Reuters
Richard Gere erosi ex-vaimostaan Carey Lowellista vuonna 2013. Kuva: Reuters
Richard Gere erosi ex-vaimostaan Carey Lowellista vuonna 2013. Kuva: Reuters
Richard Gere ja Carey Lowell. Kuva: Reuters
Richard Gere ja Carey Lowell. Kuva: Reuters

Näyttelijä Richard Gere ja Top Chef -juontaja Padma Lakshmi tapailevat People-lehden mukaan. Lakshmi on ollut aikaisemmin naimisissa brittikirjailija Salman Rushdien kanssa.

Tähtinäyttelijä Richard Gere, 64, ja Top Chef -juontaja Padma Lakshmi, 43, seurustelevat, People-lehti kertoo. Geren yhdentoista vuoden avioliitto näyttelijä-malli Carey Lowellin, 53, kanssa päättyi vuonna 2013.

Intialais-yhdysvaltalainen ex-malli Padma Lakshmi seurusteli aikaisemmin miljardööri Teddy Forstmannin kanssa. 71-vuotias Forstmann menehtyi vuonna 2011 aivosyöpään.

– He vasta tutustuvat toisiinsa. Hän (Gere) on ensimmäinen henkilö, jota Padma on tapaillut Teddyn kuoleman jälkeen. He eivät ole vielä varmoja, mihin tämä johtaa, Peoplen lähde kertoo.

New York Postin mukaan Gere ja Lakshmi tapasivat Geren kuvatessa tuoreinta Time Out of Mind -elokuvaansa New Yorkissa. Kuvauksissa koditonta esittänyt Gere onnistui roolissaan niin hyvin, että ohikulkija heltyi tarjoamaan tälle "tuntemattomalle laitapuolenkulkijalle" pizzaa.

Huippukirjailija ja oikeustaistelu

Ennen Forstmannia Lakshmi oli naimisissa kohutun brittikirjailijan Salman Rushdien kanssa kolme vuotta. Pariskunta erosi 2007. Vuonna 1989 Rushdien kirja Saatanalliset säkeet aiheutti kohun, kun Iranin uskonnollinen johtaja syytti sitä jumalanpilkasta ja julisti kirjailijalle fatwan eli kuolemantuomion.

Padma Lakshmilla on 3-vuotias tytär, Krishna Lakshmi-Dell, jonka isä on yhdysvaltalainen sijoittaja Adam Dell. Dell taisteli oikeudessa tyttärensä isyydestä, koska Lakshmi olisi halunnut pitää tyttärensä isänä Teddy Forstmannia. Dell voitti oikeudenkäynnin.

Richard Gere on ollut kaksi kertaa naimisissa. Vuosina 1991–1995 hän oli aviossa huippumalli Cindy Crawfordin kanssa. Crawford oli vain 25-vuotias naidessaan 42-vuotiaan Geren, josta oli tullut supertähti Pretty Woman -elokuvan myötä. Eron syyksi Crawford arvelikin myöhemmin nuorta ikäänsä.

Muusikko Jouni Hynynen on uudessa Facebook-profiilikuvassaan siilitukkainen. Parta sentään on jäljellä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on pitkään tunnettu pitkästä heviletistään. Nyt kuitenkin näyttää uhkaavasti siltä, että Jouni on luopunut kutreistaan. Hän vaihtoi julkisen Facebook-profiilikuvansa otokseen, jossa tukkaa on jäljellä vain muutaman millimetrin verran.

Kuvan kommenteissa muutosta ihmetellään ja epäillään. Osa kommentoijista ei ole meinannut tunnistaa Jounia, eikä ihme. 

”Joskus pitää aloittaa alusta,” Jouni on vastannut yhdelle kommentoineista. 

Jouni Hynynen vaihtoi Facebook-profiilikuvakseen tämän otoksen.

Vuonna 2011 Jouni kertoi televisiossa ajavansa hiuksensa pois, mikäli suomalainen kestävyysurheilu saadaan nousemaan entiseen loistoonsa. Tuolloin hän kertoi, että hänen tyttärensä oli alkanut itkemään kuullessaan isän mahdollisesta hiustenlähdöstä.

Ei tiedetä, johtuuko Jounin kuontalon lyhentyminen tällä kertaa suomalaisesta kestävyysurheilusta vai jostakin ihan muusta. Sitäkään mahdollisuutta ei voi sulkea pois, etteikö kyse olisi erittäin taidokkaasta maskeerauksesta.

Parta sentään näyttää olevan entisellään.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto
Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto

 

– Olen kokenut epäasiallisia tilanteita, Miss Universum -kisoihin valmistautuva Michaela Söderholm toteaa.

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa levinnyt Me too -kampanja on saanut naisia tuomaan esille heihin kohdistunutta seksuaalista häirintää. 

Myös tuore Miss Suomi Michaela Söderholm, 25, pitää kampanjaa herättävänä.

– Olen kokenut elämässäni tilanteita, jotka mielestäni eivät ei ole olleet asiallisia. Miss Suomena tilanteet ovat olleet lähinnä yhteiskuvatilanteissa, jossa ihailijan käsi on saattanut mennä liian alas tai puristaa liian kovaa. Olen selvinnyt näistä huomauttamalla napakasti asiasta.

– Pitää muistaa, että myös miehet voivat kokea tällaisia tilanteita. Olen lukenut viikon aikana paljon kertomuksia asian ympäriltä. Niihin verrattuna olen päässyt elämässä aika vähällä.

Stoppi suhdehuhuille

Tämän viikon 7 päivää -lehdessä kerrotiin huhuista, joiden mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmasta suljetulla Tomi Metsäkedolla, 47, ja Michaelalla olisi orastava suhde.

Michaela kumoaa väitteet.

– Olin viime sunnuntaina Tähdet tähdet -ohjelmassa Marko Björsin kutsumana. Ohjelman jälkeen menimme koko ryhmän kanssa ulos syömään. Samassa pöydässä istui muitakin ohjelman tähtiä, kuten Erja Lyytinen. Jostain syystä se, että istuimme samassa pöydässä isommassa porukassa, nousi uutiseksi. Minä en ole saanut Tomilta mitään viestejä.

Tällä hetkellä Michaela keskittyy Miss Universum -kilpailuihin, jonne hän lähtee jo reilun kahden viikon kuluttua. Treffailulle ei ole tällä hetkellä aikaa.

– On minulle tullut jonkun verran viestejä miehiltä, mutta keskitytään nyt Universumeihin. Katsotaan sen jälkeen, onko aikaa nähdä ihmisiä.

”Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia.”

Personal trainerin avulla kisoihin

Käytännössä valmistautuminen alkoi jo maaliskuussa. Michaelan jalkapöytä murtui vuoden alussa, mutta hän halusi pitää kroppansa tanssikisoja varten muuten kunnossa. Siksi Michaela palkkasi personal trainerin.

Saman valmentajan kanssa hän on valmistautunut Universumeihin.

– Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia. Treenien lisäksi käyn hypoxissa ja yritän varata aikaa unelle ja palautumiselle.

Lue myös: Tyyliä metsästämässä -bloggaaja Veera testasi, onko hypoxista hyötyä, jos ei laihduta