Top Chef -juontaja Padma Lakshmi on seurustellut aiemmin muun muassa kirjailija Salman Rushien kanssa. Kuva: Reuters
Top Chef -juontaja Padma Lakshmi on seurustellut aiemmin muun muassa kirjailija Salman Rushien kanssa. Kuva: Reuters
Richard Gere erosi ex-vaimostaan Carey Lowellista vuonna 2013. Kuva: Reuters
Richard Gere erosi ex-vaimostaan Carey Lowellista vuonna 2013. Kuva: Reuters
Richard Gere ja Carey Lowell. Kuva: Reuters
Richard Gere ja Carey Lowell. Kuva: Reuters

Näyttelijä Richard Gere ja Top Chef -juontaja Padma Lakshmi tapailevat People-lehden mukaan. Lakshmi on ollut aikaisemmin naimisissa brittikirjailija Salman Rushdien kanssa.

Tähtinäyttelijä Richard Gere, 64, ja Top Chef -juontaja Padma Lakshmi, 43, seurustelevat, People-lehti kertoo. Geren yhdentoista vuoden avioliitto näyttelijä-malli Carey Lowellin, 53, kanssa päättyi vuonna 2013.

Intialais-yhdysvaltalainen ex-malli Padma Lakshmi seurusteli aikaisemmin miljardööri Teddy Forstmannin kanssa. 71-vuotias Forstmann menehtyi vuonna 2011 aivosyöpään.

– He vasta tutustuvat toisiinsa. Hän (Gere) on ensimmäinen henkilö, jota Padma on tapaillut Teddyn kuoleman jälkeen. He eivät ole vielä varmoja, mihin tämä johtaa, Peoplen lähde kertoo.

New York Postin mukaan Gere ja Lakshmi tapasivat Geren kuvatessa tuoreinta Time Out of Mind -elokuvaansa New Yorkissa. Kuvauksissa koditonta esittänyt Gere onnistui roolissaan niin hyvin, että ohikulkija heltyi tarjoamaan tälle "tuntemattomalle laitapuolenkulkijalle" pizzaa.

Huippukirjailija ja oikeustaistelu

Ennen Forstmannia Lakshmi oli naimisissa kohutun brittikirjailijan Salman Rushdien kanssa kolme vuotta. Pariskunta erosi 2007. Vuonna 1989 Rushdien kirja Saatanalliset säkeet aiheutti kohun, kun Iranin uskonnollinen johtaja syytti sitä jumalanpilkasta ja julisti kirjailijalle fatwan eli kuolemantuomion.

Padma Lakshmilla on 3-vuotias tytär, Krishna Lakshmi-Dell, jonka isä on yhdysvaltalainen sijoittaja Adam Dell. Dell taisteli oikeudessa tyttärensä isyydestä, koska Lakshmi olisi halunnut pitää tyttärensä isänä Teddy Forstmannia. Dell voitti oikeudenkäynnin.

Richard Gere on ollut kaksi kertaa naimisissa. Vuosina 1991–1995 hän oli aviossa huippumalli Cindy Crawfordin kanssa. Crawford oli vain 25-vuotias naidessaan 42-vuotiaan Geren, josta oli tullut supertähti Pretty Woman -elokuvan myötä. Eron syyksi Crawford arvelikin myöhemmin nuorta ikäänsä.

Hanna-Maria ja Anssi ovat tehneet häiden jälkeen myös avioehdon.

Entinen MM-kilpauimari Hanna-Maria Seppälä, 33, on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa, liikemies Anssi Hintsan, 56, kanssa. Hanna-Maria vahvistaa asian Me Naisille puhelimitse.

– Pitää paikkansa, olemme menneet vuoden alussa naimisiin, Hanna-Maria kertoo.

Sen enempää yksityiskohtia häistä Hanna-Maria ei halua paljastaa. Hän haluaa pitää häiden kokoon ja järjestämispaikkaan liittyvät asiat vain lähipiirinsä tiedossa.

Hanna-Marian ja Anssin avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Lehden maistraatilta saamien tietojen mukaan pariskunta on tehnyt häiden jälkeen avioehdon, joka on rekisteröity maistraattiin elokuun lopulla. Asia vahvistetaan maistraatista myös Me Naisille. Sopimuksen mukaan pariskunta asteli avioon tammikuun 31. päivä.

Pariskunta kihlautui vuonna 2016 Havajilla. He asuvat yhdessä Helsingissä.

Hanna-Marialla ja Anssilla on 23 vuotta ikäeroa. Vuonna 2016 Hanna-Maria kertoi Eeva-lehdelle, että hänen ja Anssin suhde aiheutti aikoinaan monenlaisia reaktioita.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään, Hanna-Maria kertoi haastattelussa.

Anssilla on viisi lasta edellisestä liitostaan. Hän on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.

Käyttäjä4631
Seuraa 
Liittynyt31.8.2016

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Itselläni 25 vuotta nuorempi mies. Olen 57-vuotias nuorekas nainen. Olen ollut myös 10 vuotta itseäni 18 vuotta vanhemman miehen kanssa. Olin tuolloin 27 ja mies 45 kun tutustuimme. Oli mies parhaassa iässä ja tietysti hänen itsevarmuutensa iski. Valitettavasti vuosien saatossa hänestä tuli vanha ukko. Itse olin nainen parhaassa iässä. Ero tuli!
Lue kommentti
Anneliga

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Mitä ihmeellistä tässä on. Jos naisella sattuu olemaan nuorenpi mies, pidetään sitä kummajaisena naista puumana, mutta kun miehellä on puolet nuorenpi vaimo, niin sehän onkin hyväksyttävää. Treffisivustot on täynnä ukonrahjuksia, joiden mielestä heillä on velvollisuus hakea nuorta, vaikka omat edelletykset ei ole edes itseä vanhenpaan.
Lue kommentti

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, ahdistuu tilanteissa, joissa ympärillä on paljon vieraita ihmisiä, joiden kanssa pitäisi small talkata.

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, oli varsinkin uransa alussa niin sisäänpäinkääntynyt, että räppäsi lavalla selkä yleisöön päin.

– Vaimokin on sanonut, että olen haastavin hänen tuntemistaan ihmisistä, mutta toisaalta minun kanssani ei ole kuulemma koskaan tylsää.

Mikko on yksi tämän syksyn Vain elämää -tähdistä. Ennen kuvausten alkamista uran alkuajoilta tutut tuntemukset ja jännitys nousivat pintaan.

– Ahdistus tai jännitys eivät liity enää esiintymiseen, vaan ennemmin uusiin sosiaalisiin tilanteisiin. Minulle isot tilaisuudet, joissa pitää moikkailla puolituntemattomia ihmisiä ja käyttäytyä tiettyjen sosiaalisten normien mukaisesti ovat ahdistavia, päivätyönään levy-yhtiön tuotantopäällikkönä työskentelevä Mikko selvittää.

Nuoruudessa ahdistuskohtaukset tuntuivat fyysisinä. Pahimmillaan Mikko pelkäsi saavansa sydänkohtauksen.

– Yritin rauhoittaa mieltä, mutta en saanut fyysisiä oireita kuriin.

Myöhemmin kivikasvoisuudesta ja introverttiydestä on tullut Pyhimyksen tavaramerkkejä. Mikko on pystynyt pysymään tinkimättömänä siinä, että hän pyrkii aina olemaan oma itsensä, vaikka ympäristö asettaisi paineita olla sosiaalinen ja hymyilevä.

– En ole lähtenyt tekemään kaupallista menestyäkseni, enkä esittelemään lavalla itseäni. Kerron tarinoita.

Mies arvelee, että introverttiydestä ei ole ollut läheisimmissä ihmissuhteissa haittaa.

– Olen hyvä ihmistuntija, ja tunnistan kyllä ihmiset, joiden kanssa voin olla oma itseni.

Millainen oli Mikon lapsuus helsinkiläisessä lähiössä? Miten Mikko selätti ahdistuksensa ja miten hän hallitsee sitä nykyään? Mitä Mikko ajattelee isyydestä? Lue Mikon haastattelu kokonaisuudessaan tämän linkin kautta. Voit lukea jutun myös Me Naisten uusimmasta numerosta 38/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.