Radiojuontaja Renne Korppila kutsuu puolisoaan Iida Ketola-Korppilaa hellästi vaimoksi, mutta vierastaa ”rouva”-sanaa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Radiojuontaja Renne Korppila kutsuu puolisoaan Iida Ketola-Korppilaa hellästi vaimoksi, mutta vierastaa ”rouva”-sanaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Vappuaattona avioitunut pari lähtee heinäkuussa kuukauden häämatkalle Vietnamiin.

Radiojuontaja ja personal trainer Renne Korppila ja parturi-kampaaja Iida Ketola-Korppila menivät naimisiin kuukausi sitten vappuaattona. Viisi vuotta yhdessä ollut pariskunta lähtee heinäkuussa kuukaudeksi häämatkalle Vietnamiin.

– Jos ja kun viisumihakemuksemme menee läpi, aiomme kierrellä maata ja syödä katukeittiöissä sitä, mitä tarjolla sattuu olemaan. Iida haaveilee myös hiljaisuusretriitistä, Renne nauroi Hotelli Glossa pidetyssä Perskindolin ja Rela-hierojien tilaisuudessa.

Pariskunta kertoi avoimesta suhteestaan Me Naisille joulukuussa 2015. Tuolloin he sanoivat avoimen suhteen tarkoittavan heidän kohdallaan sitä, että seksiä saa harrastaa muidenkin kuin oman puolison kanssa – kunhan pelisäännöistä sovitaan. Naimisiinmeno ei kuulemma ole muuttanut mitään.

– Emme menneet naimisiin muuttaaksemme suhdettamme. Ei se virallistaminen suhteen sääntöjä muuta miksikään. Kaikki on samalla tavalla kuin ennenkin ja olemme hyvin onnellisia, Renne kertoi.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

 

Mrs Ruth

Renne Korppila ja Iida Ketola-Korppila: ”Avoin suhteemme jatkuu naimisiinmenon jälkeenkin”

Etsitkö yritysten laina? henkilökohtainen laina, asuntolaina, auto laina, opiskelija laina, velan vakauttamista laina, vakuudettomat lainat, riskipääoma jne .. Vai oletko evätty lainan pankki tai rahoituslaitos jostain syystä. Olemme yksityisten lainanantajien, luotonanto yrityksille ja yksityishenkilöille matalalla ja edullinen korko 2% korkoa. jos kiinnostaa? Ota yhteyttä tänään ( danieljohnhome@gmail.com ) ja saada lainaa tänään Terveisin, Daniel John sijoitustiimi
Lue kommentti

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.