Ryan Philippe on näytellyt muun muassa elokuvissa 54 ja Tiedän mitä teit viime kesänä. Kuva Reuters
Ryan Philippe on näytellyt muun muassa elokuvissa 54 ja Tiedän mitä teit viime kesänä. Kuva Reuters

Näyttelijä Ryan Philippen, 39, tyttöystävä Paulina Slagter, 23, kuvattiin sormus vasemmassa nimettömässä.

Näyttelijä Ryan Philippe, 39, ja Paulina Slagter, 23, ovat ehkä ottaneet suhteessaan askeleen eteenpäin. Daily Mailin mukaan Ryanin lakia opiskeleva tyttöystävä kuvattiin viikonloppuna sormus vasemmassa nimettömässä, kun Ryan ja Paulina olivat illallisella. Pariskunta on seurustellut kolme vuotta.

Aikaisemmin Ryan on ollut naimisissa näyttelijä Reese Witherspoonin kanssa. Liittoa pidettiin julkisuudessa Hollywoodin tuhkimotarinana, ja pari oli naimisissa seitsemän vuotta. Kun Ryan ja Reese erosivat vuonna 2006, Ryan kertoi haastatteluissa olleensa pitkään surun murtama.

– Se oli elämäni kamalinta aikaa. En päässyt ylös sängystä neljään viiteen kuukauteen.

Ryanilla ja Reesella on kaksi lasta. Lisäksi Ryanilla on yksi lapsi näyttelijä-malli Alexis Knappin kanssa. Reesen jälkeen Ryan on seurustellut myös kahden muun näyttelijän: Amanda Seyfieldin ja Abbie Cornishin kanssa.

Paulina Slagter ja Ryan Philippe Hawajilla 2013. Kuva MVPhotos

Ryan Philippe ja Reese Witherspoon vuonna 2006. Kuva Reuters

Lue myös:

Ryan Philippe pahoittaa mielensä nettijuoruista

Reese Witherspoon: "Tapailin outoa stringimiestä"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!