The Voice of Finland -valmentaja Redrama on iloinen, että lähti mukaan ohjelmaan. ”Olen ollut muissakin tv-tuotannoissa, mutta en ole koskaan ollut osana näin huikean positiivista ryhmää”, hän kehui ohjelman livelähetyksiä edeltäneessä pressitilaisuudessa. Kuva: Jonna Öhrnberg
The Voice of Finland -valmentaja Redrama on iloinen, että lähti mukaan ohjelmaan. ”Olen ollut muissakin tv-tuotannoissa, mutta en ole koskaan ollut osana näin huikean positiivista ryhmää”, hän kehui ohjelman livelähetyksiä edeltäneessä pressitilaisuudessa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Kiireinen arki on saanut rakastavaiset arvostamaan yhteisiä hetkiä.

The Voice of Finland -valmentaja, muusikko Redrama eli Lasse Mellberg, 37, on kesästä saakka viihtynyt tiiviisti kuvankauniin mallina ja bloggarina tunnetun Yacine Sambin kanssa.

Redraman rakas muistetaan myös Martina Aitolehden Dazzling Ladies -tanssiryhmän riveistä. Tällä hetkellä hän työskentelee markkinointipäällikkönä ohjelmistoalan yrityksessä.

– Rakkausrintamalla kaikki on todella hyvin. Olen onnellinen. Tyttöystäväni on kaunis sisältä ja ulkoa. Hän on upea, enkä edes ansaitse häntä, Redrama hehkutti The Voice of Finlandin livelähetyksiä edeltäneessä lehdistötilaisuudessa tiistaina.

Sekä Yacine että Redrama ovat tahoillaan kiireisiä, mutta juuri se seikka saa heidät arvostamaan yhteisiä hetkiä kahta kauheammin.

– Panostamme molemmat yhteiseen aikaamme ja näemme aina, kun on mahdollista. Tällä hetkellä riittää, että katsomme lempisarjaamme House of Cardsia ja käperrymme sylikkäin sohvannurkkaan, muusikko paljasti.

Hän kertoi myös odottavansa yhteistä kesälomaa ja kokkaavansa mielellään rakkaalleen. Redraman bravuuri on chorizo-makkarasta tehty pasta sekä erilaiset ruokaisat salaatit.

– En oikeasti ole mikään mestarikokki, mutta pakko yrittää, sillä tyttöystäväni ei kokkaa ollenkaan, hän naureskeli.

Musiikkirintamallakin miehellä menee mukavasti. Hän musisoi joulun alla Los Angelesissa viisi viikkoa paikallisten huipputuottajien kanssa ja julkaisee toukokuussa uuden sinkun. Myös kokonainen pitkäsoitto on jo miltei valmiina.

Lue lisää:

Kolme vuotta raittiina ollut Redrama: ”Olen rakastunut”

The Voice of Finland -valmentaja ja mallikaunotar hempeilevät Instagram-kuvissa

Kolmisen vuotta sitten naimisiin mennyt Laura Lepistö haluaa jossain vaiheessa lapsia, mutta keskittyy juuri nyt uran luomiseen.

Yksinluistelussa Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö, 30, vetää nykyisin kahden yhtiökumppaninsa kanssa puolitoista vuotta sitten perustettua Snou Creative -markkinointitoimistoa.

– Teemme töitä urheilun parissa toimivien brändien ja urheilua sponsoroivien yritysten kanssa. Tuotamme sisältöä, teemme sponsoroinnin erilaisia toteutuksia ja manageroimme muutamaa urheilijaa. Suunnittelen, konseptoin, myyn ja teen uusasiakkuushankintaa. Teen kaikkea muuta, paitsi kuvaan kameran varressa, Laura kertoo.

”En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä.”

– Etsin kauppakorkeakoulun jälkeen pitkään omaa tapaa tehdä töitä. Nyt yrittämisestä on tullut uusi intohimo luistelu-uran jälkeen.

Vaikka Laura on lopettanut kilpauran, hän on edelleen aktiivinen luistelun parissa. Hän istuu esimerkiksi Taitoluisteluliiton hallituksessa, pitää luisteluleirejä ja kommentoi luistelukilpailuja Ylellä.

– En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä, hän kertoo.

– Tykkään edelleen esiintyä. Siksi haluan pitää oman uran yrityksen pyörittämisen rinnalla. Olin esimerkiksi puolitoista vuotta sitten Uuden iloisen teatterin revyyssä esiintymässä, mikä oli hauskaa. Olen keskittynyt urheilubisnekseen, mutta on kiva tehdä välillä pieniä syrjähyppyjä.

Huonot läpät yhdistää

Laura kertoo, että myös yksityiselämään kuuluu hyvää. Hän meni vajaat kolme vuotta sitten naimisiin miesystävänsä Tommi Huovisen kanssa, jonka hän tapasi yli kymmenen vuotta sitten lukiossa.

– Häät olivat kivat bileet, mutta mikään ei hirveästi muuttunut, koska olimme olleet yhdessä jo niin pitkään, Laura kertoo.

– Nautimme arjesta. Meillä on hauskaa keskenämme. Molemmilla on yhtä huonot läpät. Parisuhteessamme toisen huomioiminen on helppoa, koska tunnemme toisemme niin hyvin.

”Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta.”

Laura haaveilee lapsista, mutta niiden aika ei ole vielä.

– Nyt olemme olleet uraorientoituneita ja nauttineet elämänvaiheesta, kun koulut on juuri käyty, Laura sanoo Sportyfeel Helsinki City Run ja Helsinki City Marathonin VIP-tilaisuudessa.

– Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta. Toivottavasti niitä jossain vaiheessa kuitenkin siunaantuisi. Pari lasta riittäisi.

Luistelu-uralta tarttui mukaan myös monta ystävää. Laura pitää yhteyttä moneen nuoruuden luisteluseuralaiseen ja kilpakumppaniin.

– Olin Kiira Korven häissä kuukausi takaperin. Hän asuu Nykissä, joten emme näe enää kovin usein. Meitä yritetiin aina asetella vastakkain, mutta me vain pyörittelimme sellaiselle silmiä, Laura nauraa.

Tilaajille
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen

Marjo Vilkko, 52, rakastui itseään 11 vuotta nuorempaan mieheen ja elää nyt avoimessa liitossa. Koska Marjo ei voi saada enää lapsia, hän antoi miehelleen luvan perustaa perheen toisen naisen kanssa.

Kun kirjailija Marjo Vilkko, 52, oli lapsi, hän ahmi tyttökirjoja ja haaveili rakkaudesta, joka olisi yhtä suuri kuin Vihervaaran Annan rakkaus Gilbertiä kohtaan.

Nuorena aikuisena hän kuunteli postpunkia, kieriskeli melodramaattisten sointukuvioiden syövereissä ja...