Näyttelijä Rebecca Viitala ja muusikko Jonne von Hertzen saapuivat keskiviikkoiltana hyväntuulisina helsinkiläiseen Galleria Brondaan. Pari on ollut syksyn erossa toisistaan, sillä Von Hertzen Brothers on tehnyt uutta levyään Kanadassa. ”Se oli pitkä periodi. Kotiuduimme hiljattain takaisin Suomeen”, Jonne kertoi. Kuva: Jonna Öhrnberg
Näyttelijä Rebecca Viitala ja muusikko Jonne von Hertzen saapuivat keskiviikkoiltana hyväntuulisina helsinkiläiseen Galleria Brondaan. Pari on ollut syksyn erossa toisistaan, sillä Von Hertzen Brothers on tehnyt uutta levyään Kanadassa. ”Se oli pitkä periodi. Kotiuduimme hiljattain takaisin Suomeen”, Jonne kertoi. Kuva: Jonna Öhrnberg

Näyttelijä Rebecca Viitala ja muusikko Jonne von Hertzen juhlistivat helsinkiläisgallerian näyttelyn avajaisia.

Näyttelijä Rebecca Viitala ja Von Hertzen Brothers -yhtyeessä soittava Jonne von Hertzen saapuivat keskiviikkoiltana yhdessä helsinkiläisen Galleria Brondan taidenäyttelyn avajaisiin.

Galleriassa juhlittiin taiteilija Hanna Variksen yksityisnäyttelyä Heijastumia Baabelin puutarhoista, joka koostuu grafiikoista, maalauksista ja valokuvista.

– Meille kuuluu hyvää, kaikki on oikein hyvin, reilun vuoden seurustellut taiteilijapari jutteli.

Rebecca sanoi lähteneensä galleriaan nimenomaan taide mielessään.

– Tulin tutkimaan taidetta sillä silmällä, että kotona on pari seinää, joille mahtuisi vielä teoksia.

Teatterikoulusta vuonna 2010 valmistunut Rebecca tuli suurelle yleisölle tutuksi MTV3-kanavalla keväällä nähdystä, kansainvälistäkin huomiota saaneesta Nymfit-fantasiasarjasta.

Hän kertoi syksyn olleen melkoista haipakkaa.

– Kiirettä on pitänyt. Kuvittelin, että syksy olisi ollut hiljaisempi, mutta kaikenlaista proggista on meneillään. Työn alla ei ole tällä hetkellä uusia tv-sarjoja tai elokuvia, vaan projektit ovat nyt teatteripainotteisia. Olen mukana muutamassa independent-ryhmässä, joiden kanssa teemme uusia ja innovatiivisia juttuja. Niistä kuullaan enemmän ensi vuoden puolella.

Levyntekoa Kanadassa

Jonne kertoi palanneensa juuri kotiin Kanadan Vancouverista, jossa veljekset ovat tehneet yhtyeen uutta pitkäsoittoa.

– Vietimme syksyn rapakon takana, se oli rankkaa duunia. Emme ehtineet katsella maisemia, vaan aika meni tiiviisti studiossa. Vaikka oli toki inspiroivaa, kun mahtavat vuoret siinsivät horisontissa. Levynteko oli pitkä periodi. Olin Vancouverissa kuusi viikkoa ja Mikko melkein kaksi kuukautta, hän sanoi.

Jonnen mukaan bändi päätyi Kanadaan, koska sieltä löytyi yhteistyökumppaniksi maailmanluokan tuottaja.

– Albumi julkaistaan maaliskuussa: se tulee kuulostamaan Amerikan mantereen levyltä. Tuottaja ja masteroija ovat alansa huippuja, ja yhteistyö näkyy luonnollisesti kappaleissa. Soundillisesti levy kuulostaa isolta amerikkalaiselta musiikilta, mutta samalla Von Hertzen Brothersilta, Jonne määritteli.

Lue myös:

Näyttelijä Rebecca Viitalan harrastus: "Nukun kivien kanssa"

Rebecca Viitala mallinurastaan: "Kritiikki ulkonäöstä tuntui murskaavalta"

Nymfit-sarjan Rebecca Viitala serkustaan: "Olemme Pihlan kanssa läheisiä"

Jonne von Hertzen on vuoden mutturamies: "En itsekään näe, miten kampaukseni väsään"

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.