Vappu Pimiän ja Teemu Huuhtasen toisen lapsen laskettu aika on touko-kesäkuun vaihteessa. Kuva: Jouni Harala
Vappu Pimiän ja Teemu Huuhtasen toisen lapsen laskettu aika on touko-kesäkuun vaihteessa. Kuva: Jouni Harala

Vappu Pimiä on kärsinyt pahasta raskauspahoinvoinnista. Siihen ei ole auttanut edes tiivis ruokailurytmi, sillä monet ruuat etovat juontajaa.

Juontaja Vappu Pimiä, 36, kertoi lauantaina, että hän ja aviomies Teemu Huuhtanen saavat toisen lapsen. Vappu kertoi tuolloin myös kärsivänsä raskauspahoinvoinnista ja vertasi sitä krapulaan.

– Omasta olosta huolimatta koko perhe on onnesta sekaisin, Vappu kirjoitti lauantaina Instagramissa.

Sunnuntaina Vappu kertoi MTV.fi:lle raskauspahoinvoinnin olevan paljon pahempaa kuin ensimmäisellä kerralla. Vapulla ja Teemulla on entuudestaan marraskuussa 2012 syntynyt tytär Viola Ada Agape Huuhtanen.

– Nyt on sata kertaa pahempi olo kuin Violaa odottaessa. Useamman viikon on ollut siten, että on koko päivän huono olo. Jokainen raskaus on erilainen. Väsymys on ollut kovaa, ja torstaina riesaksi tuli elämän eka migreenikohtaus. Tänäänkin on särkenyt päätä, Vappu kertoi lehdelle.

Vapun mukaan edes ruokailu parin tunnin välein ei ole auttanut pahoinvointiin.

– Se auttaa vähän, mutta nyt on aika paljon ruokia, joita ei pysty syömään. Monet tuntuvat etovilta. Haistan ihan kaiken, voisin mennä huumekoiraksi.

Vapun ja peliyhtiö Next Gamesin toimitusjohtajana työskentelevän Teemun lapsen laskettu aika touko-kesäkuun vaihteessa.

Lue myös:

Vappu Pimiä raskaana: "Koko perhe onnesta sekaisin"

Vappu Pimiä: "Tämän miehen kanssa halusin lapsen"

Tällainen on Vappu Pimiän ja Teemu Huuhtasen upea kesähuvila

Vappu Pimiä: "Olen ollut arkajalka ja hakenut muista turvaa"

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.