Kirsi Ståhlbergin laskettu aika on vuoden lopulla. "En ota paineita synnytyksestä", hän kertoi tiistaina. Kuva: Jonna Öhrnberg
Kirsi Ståhlbergin laskettu aika on vuoden lopulla. "En ota paineita synnytyksestä", hän kertoi tiistaina. Kuva: Jonna Öhrnberg

Salatut elämät -sarjan vuosi sitten jättänyt Kirsi Ståhlberg ei ota paineita synnytyksestä.

Näyttelijä ja laulaja Kirsi Ståhlberg, 34, odottaa aviomiehensä kanssa esikoistaan, jonka laskettu aika on vielä tämän vuoden puolella. Tarkan ajan ja tulokkaan sukupuolen Kirsi haluaa pitää omana tietonaan.

– Raskaus on sujunut ongelmitta, ja olen voinut mainiosti, hän kertoi tiistaina sisustusbrändi Amanda B:n Helsingin Katajanokalla järjestämällä brunssilla, jossa esiteltiin kauden sisustusuutuuksia.

Energinen Kirsi on joutunut raskauden myötä hieman hiljentämään tahtia. Mielihalut ovat olleet kohtuulliset: vihreää salaattia ja passionhedelmiä sekä satunnaisesti kasvispitsaa.

– En pysty urheilemaan kuten ennen, mutta kävelen mahdollisimman paljon ja käyn koiran kanssa lenkillä. Normaalisti viiden minuutin matka kotoa metrolle vie nyt tuplasti aikaa. Annan maailman kilteimmälle labradorinnoutajallemme tennispallon, että se jaksaa lönkytellä kanssani, hän nauroi.

Synnytyksestä Kirsi ei ota paineita. Hän on suunnitellut ottavansa kaikki mahdolliset avut ja kipulääkkeet, eli mitään luomusynnytystä ei ole tiedossa.

– En mieti hirveästi synnytystä enkä maalaile piruja seinille. Toki olen tuttaviltani kuullut kaikenlaisia tarinoita, niin hyvistä kuin hurjistakin synnytyksistä. Tiedän, että se sattuu. Luotan kuitenkin ammattilaisiin ja siihen, että kaikki lapset on aiemminkin saatettu tähän maailmaan kunnialla, hän sanoi.

Kirsi on hankkinut jo suurimman osan vauvan tarvikkeista. Hän suosii kierrätystuotteita niin tarvikkeissa kuin vauvanvaatteissakin.

Tulevissa töissä musiikkia

Salatut elämät -sarjan vuosi sitten jättänyt nainen on kuvannut viime ajat uutta nettisarjaa nimeltään Kämppikset yhdessä Mia Ehrnroothin kanssa. Kirsi tyrmää paluun tunnetuimman roolihenkilönsä, Salatut elämät -sarjan Isabella Holmin, saappaisiin.

Musiikki on kulkenut nuoruudesta lähtien mukana myös Lahden ja Lappeenrannan kaupunginteattereissa näytelleen Kirsin elämässä.

– Ja musiikki on vahvasti mukana myös tulevaisuuden työkuvioissa, kunhan ensin tulen äidiksi, Kirsi lupasi.

Lue myös:

Salkkareiden kulisseissa roihahti taas romanssi

Näillä tunnetuilla näyttelijöillä on Salkkari-menneisyys

Jasper Pääkkönen Salatut elämät -hysteriasta: "Fanit tunkeutuivat vanhempieni taloon"

MTV: Uusi Salkkari-näyttelijä on Jasper Pääkkösen kumppani