Me Naiset
|
Me Naiset
Missy Elliott heinäkuussa. Kuva: Reuters
Missy Elliott heinäkuussa. Kuva: Reuters

Räppäri Missy Elliott kiittelee julkkistreenaria painonpudotuksestaan.

Eläköön ostostelevisiotreenaaminen, jumppa-dvd:t eivät olekaan menneisyyttä! Räppäri Missy Elliott, 43, pudotti 14 kiloa julkkistreenari Shaun T:n treenivideoilla.

Hoikistunut Missy esiintyi lokakuun puolivälissä H&M:n tilaisuudessa, jossa esiteltiin muotisuunnittelija Alexander Wangin ruotsalaismerkille suunnittelema sporttimallisto.

– Tällä kertaa pudotin 14 kiloa terveellisellä ruokavaliolla ja treenaamisella. Karkit, leipä ja friteerattu ruoka ovat heikkouksiani. Painonpudotus ei ole helppoa, mutta terveys on tärkein, Missy twiittaili.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt 14 kiloa, aiemmin 31

Painonpudotus ei ole Missylle uusi juttu, sillä 2000-luvun alussa hän pudotti 31 kiloa. Tuolloin Missyä motivoivat lääkäreiden varoitukset. Räppärille kerrottiin, että hän saattaisi saada aivoinfarktin, jos paino ei putoaisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Missy sairastaa Basedowin tautia, joka aiheuttaa kilpirauhasen liikatoimintaa. 90-luvulta asti pinnalla ollut räppäri vetäytyi julkisuudesta hetkeksi saatuaan diagnoosin 2000-luvun lopulla. Tuolloin hän halusi keskittyä terveyteensä. Vuodesta 2011 Missy on elänyt ilman lääkkeitä. Hänen mukaansa sairaus pysyy hallinnassa hyvillä elämäntavoilla.

Lähteet: Examiner, E! Online

Hoikistunut Missy Elliott esiintyi 16. lokakuuta H&M:n tilaisuudessa, jossa esiteltiin suunnittelija Alexander Wangin mallisto. Kuva: Getty Images

Lue myös:

Suurin pudottaja -voittaja laihdutti 60 prosenttia painostaan – onko hän jo liian laiha?

Vuodeksi julkisuudesta vetäytynyt Zach Galifianakis palasi täysin muuttuneena

"Luovuin lihavuusleikkauksesta ja pudotin 50 kiloa"

Sisältö jatkuu mainoksen alla