Missy Elliott heinäkuussa. Kuva: Reuters
Missy Elliott heinäkuussa. Kuva: Reuters

Räppäri Missy Elliott kiittelee julkkistreenaria painonpudotuksestaan.

Eläköön ostostelevisiotreenaaminen, jumppa-dvd:t eivät olekaan menneisyyttä! Räppäri Missy Elliott, 43, pudotti 14 kiloa julkkistreenari Shaun T:n treenivideoilla.

Hoikistunut Missy esiintyi lokakuun puolivälissä H&M:n tilaisuudessa, jossa esiteltiin muotisuunnittelija Alexander Wangin ruotsalaismerkille suunnittelema sporttimallisto.

– Tällä kertaa pudotin 14 kiloa terveellisellä ruokavaliolla ja treenaamisella. Karkit, leipä ja friteerattu ruoka ovat heikkouksiani. Painonpudotus ei ole helppoa, mutta terveys on tärkein, Missy twiittaili.

Nyt 14 kiloa, aiemmin 31

Painonpudotus ei ole Missylle uusi juttu, sillä 2000-luvun alussa hän pudotti 31 kiloa. Tuolloin Missyä motivoivat lääkäreiden varoitukset. Räppärille kerrottiin, että hän saattaisi saada aivoinfarktin, jos paino ei putoaisi.

Missy sairastaa Basedowin tautia, joka aiheuttaa kilpirauhasen liikatoimintaa. 90-luvulta asti pinnalla ollut räppäri vetäytyi julkisuudesta hetkeksi saatuaan diagnoosin 2000-luvun lopulla. Tuolloin hän halusi keskittyä terveyteensä. Vuodesta 2011 Missy on elänyt ilman lääkkeitä. Hänen mukaansa sairaus pysyy hallinnassa hyvillä elämäntavoilla.

Lähteet: Examiner, E! Online

Hoikistunut Missy Elliott esiintyi 16. lokakuuta H&M:n tilaisuudessa, jossa esiteltiin suunnittelija Alexander Wangin mallisto. Kuva: Getty Images

Lue myös:

Suurin pudottaja -voittaja laihdutti 60 prosenttia painostaan – onko hän jo liian laiha?

Vuodeksi julkisuudesta vetäytynyt Zach Galifianakis palasi täysin muuttuneena

"Luovuin lihavuusleikkauksesta ja pudotin 50 kiloa"

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio