Mikael Gabriel nousi koko kansan tietoisuuteen Vain elämää -ohjelmasta. Kuva: Sanoma-arkisto / Liisa Valonen
Mikael Gabriel nousi koko kansan tietoisuuteen Vain elämää -ohjelmasta. Kuva: Sanoma-arkisto / Liisa Valonen

”Häpeän suunnattomasti aiheuttamaani pettymystä ja väärää esimerkkiä”, Mikael Gabriel kirjoittaa.

Rap-artisti Mikael Gabriel, oikealta nimeltään Mikael Sohlman, 27, kertoo Facebookissa jääneensä kiinni autolla ajamisesta kannabiksen vaikutuksen alaisena.

– Minut pysäytettiin eilen keskiviikkona 29.11.2017 ja hallustani löytyi kannabista omaan käyttööni. Poliisi teki minulle huumetestin, joka näytti positiivista kannabiksen osalta, Mikael Gabriel kirjoittaa päivityksessään.

– Poltin sätkän tiistaina illalla ennen nukkumaanmenoa, enkä ajatellut asiaa lähtiessäni seuraavana iltana rattiin, vaikka tiedostan sen näkyvän veressä pitkään vaikutuksen lakattua, räppäri selittää.

Hän kertoo viettäneensä tapahtumien seurauksena yön sellissä Pasilan poliisivankilassa. Siitä huolimatta hän kirjoittaa päässeensä tänän esiintymään Helsingin Pormestarin itsenäisyysjuhlaan.

”Nyt minun on aika katsoa peiliin ja kantaa vastuu teoistani.”

– Tiedän olevani roolimalli monille nuorille ja häpeän suunnattomasti aiheuttamaani pettymystä ja väärää esimerkkiä. Pyydän anteeksi ennen kaikkea faneiltani, levy-yhtiöltäni, keikkamyyjältäni, taustatiimiltäni, yhteistyökumppaneiltani, perheeltäni sekä edustamiltani artisteilta. 

– Nyt minun on aika katsoa peiliin ja kantaa vastuu teoistani. Anteeksi, päivityksen omalla nimellään allekirjoittanut Mikael pahoittelee tekstissään.

BudHopper

Räppäri Mikael Gabriel kärähti ratista ja pyytää anteeksi – huumetesti paljasti kannabiksen

Kaikkein eniten on syytä häpeillä, kun joutuu työnsä puolesta ruikuttamaan anteeksipyydellen muilta, vaikka ei olis ees mitään aihetta. Kenen elämää MG: n kannabiksen käyttö on oikeasti häirinnyt? Kuinka hän on hankkinut kannabiksen...ryöstänyt lähikaupan tai ohikulkijan, varastanut tavaraa vai tehnyt ihan älyttömästi rehellistä työtä, että voi ostaa itse kannabiksensa? Mitä liikennerikkomukseen tulee, niin, jos MG:n lausunto edellisenä iltana polttelusta pitää paikkansa, niin hän ei ole...
Lue kommentti