”En usko, että löydän parempaa kuin Jari-Matti”, Maisa sanoo. Kuva: Milka Alanen
”En usko, että löydän parempaa kuin Jari-Matti”, Maisa sanoo. Kuva: Milka Alanen

Rallitähti Jari-Matti Latvala hurmasi tv-kasvo Maisa Torpan renkaanvaihdolla ja mäkkäriruualla. Ensitreffeillään pariskunta lensi Monacoon.

Ralliautoilija Jari-Matti Latvalan, 31, ja tv-kasvo Maisa Torpan, 25, suhde alkoi huhtikuussa ja on edennyt vauhdikkaasti. Pariskunta kohtasi toisensa ensimmäisen kerran jo vuonna 2011 Jyväskylän Neste Rallissa.

– Kiinnostukseni heräsi heti, joten pyysin Maisaa Facebook-kaveriksi. Kokeilin kepillä jäätä ja kommentoin hänen postauksiaan, Jari-Matti kertoo.

Maisa ei kuitenkaan lämmennyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kun Jari-Matti alkoi kirjoitella minulle, ajattelin, että rallikuskit ovat lyhyitä ja haisevat bensalta. Hän ei kiinnostanut minua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisäksi Maisa oli tuolloin parisuhteessa.

– Ei meistä olisi siinä vaiheessa voinut oikeasti tulla mitään. Itse halusin keskittyä uraani, ja elämäni meni sen ehdoilla, Jari-Matti kertoo.

”Ei meistä olisi siinä vaiheessa voinut oikeasti tulla mitään.“

”Mihin tässä ollaan menossa!”

Pari vuotta sitten Maisa erosi entisestä kumppanistaan. Silloin Jari-Matin hetki koitti.

– Pyysin Maisaa kanssani syömään. Sain vain lannistavia vastauksia: tyyliin ”kyllähän se ruoka aina kelpaa”, hän kertoo.

Jari-Matti ei kuitenkaan luovuttanut. Viime itsenäisyyspäivänä Maisa oli bongannut Jari-Matin Linnan juhlien vastaanotolta televisiosta. Hänen mielipiteensä autoilijasta alkoi muuttua.

– Tajusin, ettei hän ole lyhyt ja bensankatkuinen. Hän on pitkiä ja komea!

Keväällä Jari-Matti laittoi Maisalle entistä enemmän viestejä.

– Hän tarjoutui auttamaan minua autoni renkaiden vaihdossa, Maisa kertoo.

Vaikka aiemmin Jari-Matti oli tarjoutunut viemään Maisan mihin tahansa ykkösluokan ravintolaan, nyt he päätyivät syömään mäkkäriruokaa.

– Sillä hän minut lopulta hurmasi, ja lähdimme ensitreffeillemme Monacoon, jossa Jari-Matilla on toinen koti. Olin ihan kauhuissani, että mihin tässä ollaan menossa! Mutta samalla se oli todella ihanaa, Maisa kertoo.

Lue lisää Maisan ja Jari-Matin yhteisestä arjesta Me Naisten numerosta 38/2016!

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla