Rakel Liekin mukaan Toimi Kankaanniemen teko oli inhimillinen. Hän puolustaa kansanedustajaa Ylen sivuilla.

Toimittaja-juontaja Rakel Liekki puolustaa Ylen sivuilla seksiviestikohun keskelle joutunutta perussuomalaisten kansanedustajaa Toimi Kankaanniemeä.

Keskisuomalainen-lehti kertoi aamulla, että naimisissa oleva Kankaanniemi on lähettänyt suoria seksiehdotuksia useille naisille ympäri Suomea. Naiset ovat olleet kytköksissä Kankaanniemen puolueeseen. Kansanedustaja on myöntänyt viestittelyn ja todennut tehneensä virheen, jota on jo pyytänyt anteeksi.

Liekin mukaan sosiaalisessa mediassa jeesustellaan turhaan. Hän kirjoittaa ymmärtävänsä Toimia, jonka teko on inhimillinen.

”En oikein ymmärrä, miksi oletamme poliitikoilta yli-ihmisyyttä, joka ulottuu myös heidän yksityiselämäänsä. Oletan, että Toimin seksiviestit eivät vaikuta hänen kykyynsä hoitaa työtehtäviään, joten henkilökohtaisesti en ole valmis tuomitsemaan häntä”, Liekki kirjoittaa Kioski-ohjelman sivuilla.

Hän kertoo lähetelleensä itsekin kiinnostaville tyypeille viestejä, jotka ovat olleet härskimpiä kuin Kankaanniemen.

”Aika moni on joskus töissä tutustunut johonkin ihanaan tyyppiin, jonka ajatukset ovat olleet niin mahtavia, että on tehnyt mieli tutustua myös lähemmin. Henkilökohtaisesti voin myöntää, että yksityisessä kirjeenvaihdossani olen lähettänyt kiinnostaville tyypeille huomattavasti härskimpiäkin viestejä Facebookissa.”

KSML:n uutisessa kerrotaan, että kansanedustaja kertoi viesteissään muun muassa, kuinka haaveilee rakastelemisesta viestin saajan kanssa.

Lue koko Liekin kirjoitus täällä.

Lue myös:

Rakel Liekki Ylellä: Tästä syystä halusin aikoinaan tehdä pornoa