Me Naisten uuden #evek-talk show’n panelisti Niina Lahtinen ottaa kantaa yleisiin sukupuoliuskomuksiin.

Nainen osaa olla sopivassa tilanteessa avuton.

– Samaa mieltä. Käytän sitä häikäilemättömästi hyväkseni, kun en jaksa lukea laitteiden käyttöohjeita.

Nainen ajattelee seksiä vähemmän kuin mies.

– Keskustelin miespuolisen kollegani kanssa siitä, että hän saattaa käydä vessassa masturboimassa kesken työpäivän. Kerroin siitä toiselle miespuoliselle kollegalleni, ja hän sanoi, että kyllä hänkin käy. Olin, että mitä! Mistä sellainen tulee edes mieleen? Miten toimiston vessassa pääsee tunnelmaan? Kyselin sitten naispuolisilta kollegoilta, tulisiko heille kesken työpäivän sellainen fiilis. Kaikki vastasivat ei. Tämän suuren empiirisen otannan perusteella sanon, että kyllä, miehet ajattelevat seksiä useammin kuin naiset.

Nainen rakastuu aina renttuihin.

– En ole samaa mieltä. On aivan ihania kaikenlaisia miehiä. Kun kuvasimme #evekiä, Ulla kuvasi lähetyksestä suoran videoklipin Periscopeen. Sillä oli kaksi suoraa katsojaa. Toinen oli joku Pasi. Kyselimme, katsooko hän tätä kesken työpäivän. Pasi sanoi, että ei, hän on isyysvapaalla ja katsoo tätä Me Naisten paneelia samalla, kun paistaa jauhelihapihvejä. Minä vähän rakastuin Pasiin.

 


 

Ulla Virtanen, Niina Lahtinen ja Veera Korhonen ovat Ei vois enempää kiinnostaa -show’n naiset.

Nainen ei voi lähteä kauppaan ilman meikkiä.

– Olen elävä esimerkki siitä, että kyllä voi, joka päivä. En jaksa meikata arkisin ollenkaan. Välillä katson kaupassa peiliin ja mietin, että olisi kannattanut. Yhtenä sunnuntaina lähdin lähikauppaan ostamaan kananmunia yöpuvun flanellihousuissa, Aino-tossuissa ja ilman meikkiä. Kaupassa oli 3 000 partiolaista. Osa katsoi sen näköisenä, että he miettivät, tunnistavatko he minut. Illalla Janne Kataja oli meillä käymässä ja kertoi, että partiolaiset olivat tulleet soittamaan hänen ovikelloaan. Yksi tehtävistä oli ollut pyytää nimmari joltain julkkikselta. Kaikki partiolaiset näkivät minut kaupassa, mutta yksikään ei tunnistanut! No, olen kyllä aika erinäköinen kuin televisiossa.

 

Mitä Niina sekä hänen #evek-kollegansa Ulla Virtanen ja Veera Korhonen ajattelevat miesten ja naisten hauskuudesta? Lue koko juttu Me Naisten numerosta 46/2015.

 

Mikä #evek?

  • #evek eli Ei vois enempää kiinnostaa on Me Naisten uusi keskusteluohjelma, jota vetävät Niina Lahtinen, Ulla Virtanen ja Veera Korhonen.
  • Ohjelmassa käsitellään ajankohtaisia teemoja terävästi ja hauskasti.
  • Millä sanoilla kuvaisitte ohjelmaa? ”Räiskyvä, iloinen, hasardi, rönsyilevä, yllättävä. Olemme puhuneet vaginaselfieistä ja nännikarvoista moneen otteeseen”, Ulla sanoo.
”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandin tähtivalmentajana jatkava Anna Puu rauhoittaa tahtiaan jättämällä keikkailun puoleksi vuodeksi.

Laulaja Anna Puu on kuulunut viime vuosina maamme suosituimpiin esiintyjiin. Viimeiset kaksi vuotta ja kaksi kuukautta hän onkin kiertänyt bändinsä kanssa Suomea ilman pidempiä taukoja.

Klubikeikkojen, festareiden ja konserttien lisäksi kahteen vuoteen on mahtunut muun muassa yksi kausi Voice of Finlandia sekä Vain elämää, jonka myötä keikkasettiin tuli uusia kappaleita. Koko ajan Anna on myös tehnyt uutta musiikkia.

– Tämä on ollut hulluin kaksi vuotta koskaan. Tuntuu, että en enää edes muista, mikä on tapahtunut missä kuussa ja minä vuonna. Ajantaju on ihan sekaisin, Anna kuvaili Voice of Finlandin seitsemännen kauden lehdistötilaisuudessa.

”Yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen.”

Nyt tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos. Anna tekee vuoden viimeisen keikkansa Tavastialla keskiviikkona, ja palaa keikkalavoille seuraavan kerran vasta ensi kesän festareilla.

Näin joulun alla Anna myöntää olevansa väsynyt. Varsinaista lomaa kevät ei kuitenkaan tule olemaan, sillä häntä työllistävät Voice of Finlandin kuvaukset, minkä lisäksi hän tekee uutta musiikkia ja levyä.

– Olen kyllä todella loman tarpeessa. Mutta yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen, Anna suunnittelee.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!