RadioGaalaan keskiviikkona osallistunut yrittäjä Tiia Vanhatapio muuttaa Ruotsiin musiikkituottajana työskentelevän Tom-rakkaansa luokse. ”Vietimme huhtikuun lopulla seurustelumme yksivuotispäivää romanttisissa merkeissä”, hän kertoi. Kuva: <span class="photographer">Jonna Öhrnberg</span>
RadioGaalaan keskiviikkona osallistunut yrittäjä Tiia Vanhatapio muuttaa Ruotsiin musiikkituottajana työskentelevän Tom-rakkaansa luokse. ”Vietimme huhtikuun lopulla seurustelumme yksivuotispäivää romanttisissa merkeissä”, hän kertoi. Kuva: Jonna Öhrnberg

Tiiaa ja uutta miesystävää yhdistää rakkaus musiikkiin.

Yrittäjä ja vaatesuunnittelija Tiia Vanhatapio, 45, aikoo muuttaa pois Suomesta. Hän pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja suuntaa loppukesästä tai alkusyksystä pysyvästi miesystävänsä luo Tukholmaan.

Vuonna 2011 pitkästä liitosta eronnut Tiia eli muutaman vuoden sinkkuna, kunnes kohtasi musiikkituottajana työskentelevän Tomin. Pari on seurustellut reilun vuoden päivät, ja Tiia on varma, että Tom on hänelle ”se oikea”.

– Kyllä sen tässä iässä tietää. Kummallakin meistä on menossa niin sanottu kolmas vaihe elämässä. On oltu naimisissa, erottu ja nyt valmiita aikuiseen parisuhteeseen, hän pohti keskiviikkona Rautatientorilla järjestetyssä RadioGaalassa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tiia ja Tomia yhdistävät muun muassa rakkaus indie-musiikkiin ja yhteiset dj-keikat Ruotsissa ja sen ulkopuolella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Me olemme hyvä kombo. Hän on sielunkumppanini, rakastunut nainen hehkutti.

Tiian yrityksellä on Tukholmassakin asiakkaita, ja hän pystyy tekemään suunnittelijan töitään yhtä hyvin siellä kuin Helsingissä.

– Tukholma tuntuu jo kodilta, kahden maan väliä vuoden verran ahkerasti suhannut Tiia totesi.

Lue myös:

Suunnittelija Tiia Vanhatapion kauhujen vuosi: ero, konkurssi ja isän kuolema

Suunnittelija Tiia Vanhatapio: ”Mitä vähemmän kemikaaleja ja tuoksuja, sitä parempi iholle”

Sisältö jatkuu mainoksen alla