Laulaja Veeti Kallio muisteli Sarasvuo-ohjelmassa huumeidenkäyttöään. Nykyään laulaja ei käytä mielellään edes särkylääkkeitä.

Laulaja Veeti Kallio, 48, kertoi tällä viikolla Sarasvuo-ohjelmassa päihteidenkäytöstään.

– Kyllä tuli tanakasti vedettyä huumeita, aika paljon kaikkea. Sanotaanko näin, että heroiinia en oo käyttänyt, Veeti Kallio muisteli villleimpiä Veeti & the Velvets -aikojaan.

Veeti kertoi, että jossain vaiheessa hänelle kelpasi mikä tahansa aine, mitä eteen tuli. 

– Monet asiat kaduttaa. Huumejutuissa kaduttaa se, kun huomaa, että on menettänyt jotain sellaista, mitä ei saa takaisin. Joistain asioista nauttiminenkin on hankalaa, täytyy oikein keskittyä.

Ennen Jari Sarasvuon haastattelua Veeti kertoi Sarasvuolle, että köyhyys pelasti hänet huumeilta ja lohtuseksiltä.

– Jos rahaa olisi ollut tosi paljon, luulen, että mulle olisi käynyt tosi huonosti. Mä en varmaan olisi tässä.

Veeti löysi buddalaisuuden 18 vuotta sitten, mikä vaikutti myös miehen raitistumiseen. Enää hän ei käytä edes alkoholia ja on lopettanut tupakankin polton.

– En ota kovin mielelläni edes särkylääkkeitä. Kahvi ja suklaa ovat ainoat paheeni, Veeti sanoi.

Katso koko haastattelu videolta. Jos video ei näy, voit katsoa sen Nelosen sivuilta.

Lue myös:

Veeti Kalliolle ja avopuolisolle tyttövauva

Veeti Kallio: "Jouduin kysymään, olenko liian vanha isäksi"

Milloin viimeksi, Veeti Kallio?

Katso kaikki Me Naisten videot täältä.

Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS
Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS

”Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni”, Goldberg kirjoittaa.

Eilen illalla maailma sai järkyttyä suru-uutisesta, jonka mukaan yksi viime vuosien suosituimmista DJ-lahjakkuuksista Avicii, eli Tim Bergling, on kuollut. Lähteiden mukaan Bergling löydettiin kuolleena Masqatista, Omanista. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Bergling oli vain 28-vuotias.

Fanit, työkaverit ja läheiset ovat olleet murheen murtamia uutisesta. Some on täyttynyt osanotoista ja muisteloista. Nyt myös Berglingin ex-tyttöystävä Emily Goldberg on muistanut edesmennyttä tähteä sosiaalisessa mediassaan. Hän aloittaa sydäntäsärkevän muistokirjoituksessaan Aviciin Enough is enough -kappaleen lyriikoilla:“Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love.”

– Nämä ovat sanoituksia kappaleesta, jonka Tim kirjoitti minulle. Toivon, että olisin voinut elää sanojen mukaan. Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni, Goldberg kirjoittaa.

Hän kertoo, että uutinen Bergligin kuolemasta on edelleen niin shokeeraava, että sitä on vaikea käsittää todeksi.

– Herättäkää minut, kun kaikki tämä on ohi, koska tämä ei voi olla totta.

Goldberg julkaisi kirjoituksen ohessa lukuisia kuvia Berglingistä.

Myös Ruotsin kuningasperhe on ilmoittanut surevansa esimerkiksi prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian häissä esiintynyttä tähteä. Suomalainen dj-tähti ja musiikkituottaja Darude eli Ville Virtanen esitti surunvalittelunsa Twitterissä.

Bergling oli yksi 2010-luvun menestyneimpiä edm-artisteja. Hän teki yhteistyötä maailmanluokan tähtien, kuten Madonnan, Coldplayn, Wycleaf Jeanin ja Robbie Williamsin kanssa.

Viime vuosina Bergling joutui perumaan useita keikkojaan vakavien mielenterveysongelmien vuoksi. Vuonna 2016 Bergling ilmoitti lopettavansa keikkailun, mutta jatkavansa musiikin tekemistä.

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...