Juuso Myllyrinne veti aikoinaan YLE X:n aamua yhdessä Mikko "Peltsi" Peltolan kanssa. Sittemmin mies kotiutui New Yorkiin.
Juuso Myllyrinne veti aikoinaan YLE X:n aamua yhdessä Mikko "Peltsi" Peltolan kanssa. Sittemmin mies kotiutui New Yorkiin.

Juuso Myllyrinne listasi lempipaikkansa nykyisestä kotikaupungistaan New Yorkista.

Takavuosien suosittu radio- ja tv-toimittaja Juuso Myllyrinne, 35, palaa kesätöihin radioon. Nykyisin mainostoimiston strategiajohtajana työskentelevä Juuso on asunut New Yorkissa viisi vuotta. Heinäkuussa Juuso tekee come backin Yle Puheella.

Kerran vielä yhdessä -ohjelma tuo yhteen Juuson ja hänen entisen juontajakollegansa Mikko 'Peltsi' Peltolan. Miehet jotka pyörittävät Suomea -talk show'ssaan Juuso taas haastattelee kotimaan kovimpia bisnesmiehiä.

Juuso paljasti Me Naisille suosikkipaikkansa uudesta kotikaupungistaan. Poimi tästä vinkit seuraavaa Nykin-reissua varten.

1. Quality Meats on jokaisen lihansyöjän pakollinen visiittikohde. Paras pihvipaikka maailmassa. Viimeksi kun kävin täällä, vastaan tuli näyttelijätär Rebel Wilson.

http://www.qualitymeatsnyc.com/home.cfm

 2. Gallow Green on kiva ulkoilmabaari Meatpacking Districtissä. Teatterirakennuksen katolla on kiva siemailla drinkkejä vehreässä 1920-luvun tunnelmassa.

http://m.mckittrickhotel.com/gallowgreen/

3. Brooklyn Promenade on mahtava paikka bongata kaupungin siluettia ja syödä jäätelöä. Parhaat jädet saa Brooklyn Bridgen alta "The Brooklyn Icecream Factorysta. 

http://www.yelp.com/biz/brooklyn-heights-promenade-brooklyn

4. Mr. Sunday on tanssimusasta ja kevyestä viikonloppubiletyksestä kiinnostuneille tsekkaamisen arvoinen kokemus sunnuntai-iltapäiväisin. Kannattaa hankkia liput ajoissa, ettei joudu jonottomaan. 

http://mistersaturdaynight.com/

 5. Alsace on hyvä brunssipaikka lomalaisille Upper East Sidella, jos haluaa nähdä muutakin kuin alakaupunkia tai Williamsburgia.

http://www.cafedalsace.com/

Lue lisää Juuson elämästä Manhattanilla ja mainosbisneksestä New Yorkissa huomenna ilmestyvästä Me Naisista 28/2014.

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.