Radiojuontajan kosinta yllätti Krista Siegfridsin:
The Voice Kids -ohjelman tähtivalmentajana nähtävä Krista Siegfrids vastasi ”Hell yeah” avomiehensä, radiojuontaja Janne Grönroosin kosintaan. I Love Me -messuilla vieraillut laulaja kertoi kuulumisiaan Specsaversin osastolla. Kuva: Jonna Öhrnberg
The Voice Kids -ohjelman tähtivalmentajana nähtävä Krista Siegfrids vastasi ”Hell yeah” avomiehensä, radiojuontaja Janne Grönroosin kosintaan. I Love Me -messuilla vieraillut laulaja kertoi kuulumisiaan Specsaversin osastolla. Kuva: Jonna Öhrnberg

Krista Siegfrids kihlautui lomareissullaan Malediiveilla. ”En halua stressata häistä, vaan nauttia kaikesta”, kiireinen laulaja kertoo.

Lomamatkallaan hiljattain kihlautunut laulaja Krista Siegfrids hehkuu onnea. Hänen avopuolisonsa, radiojuontaja Janne Grönroos kosi rakastaan Malediiveilla, jossa pari juhli lokakuun alussa seurustelunsa 10-vuotispäivää.

– Olin tosi yllättynyt, että Janne oli järjestänyt kaiken niin hienosti. Hän pyysi minut pitkän laiturin päähän, jossa kosinta tapahtui. Sitten söimme illallista tähtitaivaan alla. Se oli valtavan romanttista, Krista palaa herkkiin tunnelmiin.

Janne hoiti kosinnan herrasmiehen tavoin, sillä hän oli kysynyt lupaa ennakkoon Kristan perheeltä ja polvistui morsiamensa eteen h-hetkellä.

Pariskunta vaihtoi kihlasormuksia loman kolmantena päivänä.

– Reissu oli melkein kuin honeymoon, koska meillä oli kihlauksen jälkeen monta päivää aikaa nauttia kaikesta. Malediiveista tuli tärkeä paikka, meidän paikkamme, jonne on pakko päästä takaisin.

Krista kertoo, etteivät kyyhkyläiset ole tehneet vielä tarkempia hääsuunnitelmia.

– Nautin nyt tästä hetkestä. Julkaisen uuden albumini keväällä ja teen keikkarundin kesällä. En usko, että pystyn keskittymään kiireessä häävalmisteluihin.

– En halua stressata häistä, vaan nauttia kaikesta ja pitää hauskaa. Menemme naimisiin sitten kun tulee hyvä hetki, Krista totesi Helsingissä järjestetyillä kauneuden, muodin ja terveyden I Love Me -messuilla.

Lue myös:

 Krista Siegfrids meni kihloihin

Euroviisuedustaja Krista Siegfrids: "Olen onnellinen siitä, että olen elossa"

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.