Radiojuontajan kosinta yllätti Krista Siegfridsin:
The Voice Kids -ohjelman tähtivalmentajana nähtävä Krista Siegfrids vastasi ”Hell yeah” avomiehensä, radiojuontaja Janne Grönroosin kosintaan. I Love Me -messuilla vieraillut laulaja kertoi kuulumisiaan Specsaversin osastolla. Kuva: Jonna Öhrnberg
The Voice Kids -ohjelman tähtivalmentajana nähtävä Krista Siegfrids vastasi ”Hell yeah” avomiehensä, radiojuontaja Janne Grönroosin kosintaan. I Love Me -messuilla vieraillut laulaja kertoi kuulumisiaan Specsaversin osastolla. Kuva: Jonna Öhrnberg

Krista Siegfrids kihlautui lomareissullaan Malediiveilla. ”En halua stressata häistä, vaan nauttia kaikesta”, kiireinen laulaja kertoo.

Lomamatkallaan hiljattain kihlautunut laulaja Krista Siegfrids hehkuu onnea. Hänen avopuolisonsa, radiojuontaja Janne Grönroos kosi rakastaan Malediiveilla, jossa pari juhli lokakuun alussa seurustelunsa 10-vuotispäivää.

– Olin tosi yllättynyt, että Janne oli järjestänyt kaiken niin hienosti. Hän pyysi minut pitkän laiturin päähän, jossa kosinta tapahtui. Sitten söimme illallista tähtitaivaan alla. Se oli valtavan romanttista, Krista palaa herkkiin tunnelmiin.

Janne hoiti kosinnan herrasmiehen tavoin, sillä hän oli kysynyt lupaa ennakkoon Kristan perheeltä ja polvistui morsiamensa eteen h-hetkellä.

Pariskunta vaihtoi kihlasormuksia loman kolmantena päivänä.

– Reissu oli melkein kuin honeymoon, koska meillä oli kihlauksen jälkeen monta päivää aikaa nauttia kaikesta. Malediiveista tuli tärkeä paikka, meidän paikkamme, jonne on pakko päästä takaisin.

Krista kertoo, etteivät kyyhkyläiset ole tehneet vielä tarkempia hääsuunnitelmia.

– Nautin nyt tästä hetkestä. Julkaisen uuden albumini keväällä ja teen keikkarundin kesällä. En usko, että pystyn keskittymään kiireessä häävalmisteluihin.

– En halua stressata häistä, vaan nauttia kaikesta ja pitää hauskaa. Menemme naimisiin sitten kun tulee hyvä hetki, Krista totesi Helsingissä järjestetyillä kauneuden, muodin ja terveyden I Love Me -messuilla.

Lue myös:

 Krista Siegfrids meni kihloihin

Euroviisuedustaja Krista Siegfrids: "Olen onnellinen siitä, että olen elossa"

Jussi-gaalan vieraat tukivat tasa-arvoa ja häirinnän lopettamista pukeutumalla näyttäviin mustiin asuihin ja valkoisiin nauhoihin.

Tänä vuonna Jussi-gaalassa nähtiin poikkeuksellisen paljon mustia iltapukuja. Jussit jakava Filmiaura ry. toivoi, että vieraat, jotka haluavat tukea tasa-arvoa ja seksuaalisen häirinnän ja vallankäytön lopettamiseta elokuva-alalla, kantaisivat gaalassa valkoista nauhaa esimerkiksi rintapielessä tai ranteessa. Tukensa pystyi osoittamaan myös pukeutumalla mustaan.

Tyylikkäästi mustiin pukeutuivat esimerkiksi Minka Kuustonen ja Heidi Lindén.

Näyttelijä Alina Tomnikov esitteli gaalassa miesystävänsä, valokuvaaja Lauri Laukkasen.

Näyttelijä Antti Luusuaniemi osoitti kunnioituksensa tasa-arvokampanjaan käyttämällä valkoista nauhaa rintapielessään.

Myös Laura Birn pukeutui mustaan. 


Anna Paavilainen ja Minttu Mustakallio Jussi-gaalan punaisella matolla.

Krista Kososen look oli dramaatinen ja näyttävä.

Maryam Razavin elämässä puhaltavat nyt uudet tuulet, sillä hän erosi vastikään näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammesta.

Pihla Viitala juhli miesystävänsä Alexander Schimphin kanssa.

Selma Vilhusen ohjaama dokumentti Hobbyhorse revolution voitti parhaan dokumenttielokuvan palkinnon.

Elena Leeve valitsi ylleen mustaa samettia.

Milka Ahlroth juhli housupuvussa.

Eero Aho juhli vaimonsa Teresa Meriläisen kanssa.

Suomalais-tanskalainen näyttelijä ja tanssija Sara Soulién asu oli läpikuultava, mutta silti tyylikäs.

Aku Louhimiehen Tuntemattomassa sotilaassa pääroolin tehnyt Eero Aho osoitti Jussi-gaalassa täyden tukensa naisnäyttelijöiden ulostuloille.

Näyttelijä Eero Aho on Jussi-gaalassa ehdolla parhaasta miespääosasta Tuntematon sotilas -elokuvasta. Gaalan punaisella matolla nähtiin kuitenkin vakava mies, jonka oli vaikea päästä juhlatunnelmaan.

– Tunnelmat ovat todella ristiriitaiset, hän myönsi.

Aiemmin tällä viikolla joukko eturivin naisnäyttelijöitä kertoi Ylen haastattelussa kokemuksistaan ohjaaja Aku Louhimiehen elokuvien kuvauksissa. Muun muassa Pamela Tola, Matleena Kuusniemi ja Pihla Viitala syyttivät Louhimiestä alistavasta, nöyryyttävästä ja sadistisesta kohtelusta.

Louhimies on ohjannut uuden Tuntemattoman sotilaan, jolla on Jussi-gaalassa 10 ehdokkuutta. Aihe puhuttikin laajasti myös gaalan punaisella matolla.

”Toivottavasti tämä kaikki johtaa parempaan dialogiin ja siihen, että koko elokuva-ala muuttuu.”

– Haluan osoittaa tukeni kaikille näille naisille ja heidän ulostuloilleen. Olen järkytyksellä seurannut sosiaalisessa mediassa käytävää keskustelua, jossa osa on leimannut heidät ja kyseenalaistanut heidän kokemuksensa, Aho sanoi.

– Toivottavasti tämä kaikki johtaa parempaan dialogiin ja siihen, että koko elokuva-ala muuttuu.

Samaan aikaan Aho halusi kuitenkin myös juhlistaa hänen ja koko Tuntemattoman sotilaan työryhmän tekemää työtä.

– Tilanne on tosiaan hyvin ristiriitainen. Tämä on kuitenkin suomalaisen elokuvan juhla. Olemme muiden elokuvan näyttelijöiden kanssa tästä puhuneet, ja todenneet, että meidän ei tarvitse hävetä mitään, hän totesi.

Parhaasta ohjauksesta ehdolla olevaa Aku Louhimiestä ei ainakaan Jussi-gaalan punaisella matolla häntä näkynyt, eikä Aholla ei ollut asiasta sen parempaa tietoa.

– En tiedä, onko hän tulossa.