"Ihanaa, kun tämä lymyily loppuu. On ollut aikamoinen kesä, kun on pitänyt nuohota puskissa Putous-porukan kanssa, ettei salaisuus paljastu", Jenni nauroi uusien Putous-näyttelijöiden julkistustilaisuudessa maanantaina. Kuva: Jonna Öhrnberg
"Ihanaa, kun tämä lymyily loppuu. On ollut aikamoinen kesä, kun on pitänyt nuohota puskissa Putous-porukan kanssa, ettei salaisuus paljastu", Jenni nauroi uusien Putous-näyttelijöiden julkistustilaisuudessa maanantaina. Kuva: Jonna Öhrnberg

Tuore Putous-kasvo on kahden lapsen äiti, keskellä ruuhkavuosiaan ja ammatillisia unelmiaan.

Kuudennella Putous-kaudella mukana nähtävä kolmekymppinen näyttelijä Jenni Kokander on uuden edessä, sillä hän ei ole tehnyt urallaan vielä yhtään suoraa lähetystä. Lokakuussa hän joutuukin tosipaikan eteen lauantai-iltaisin miljoonayleisön edessä. Räväkkä punapää ei kuitenkaan aio ottaa asiasta paineita.

– Jännitys ei ainakaan vielä ole kovin lamauttavaa. Uskon, että oikeanlainen boosti tulee sitten h-hetkellä, hän miettii.

Jenni tunsi joitakin uusia kollegoitaan entuudestaan, ja kesän kuvausten aikana porukka on kuulemma hitsautunut tiiviisti yhteen. Jenni uskoo, että ohjelman luomat paineet aiheuttavat sen, että kaveriin on pakko tukeutua niin hyvässä kuin pahassa. Sketsihahmokisaan punapää on valmistautunut hyvissä ajoin.

– Sketsihahmoni on todella ajankohtainen, muuta en paljasta tässä vaiheessa, hän hymyili.

Menestyskomediassa Ainoat oikeat hurmannut Jenni emännöi myös Ylellä marraskuussa alkavaa uutta perheohjelmaa Kuka kutsui Kokanderin? Sarjassa Jenni tutustuu kahdeksaa eri kulttuuria edustavaan lapsiperheeseen ja osallistuu heidän erilaisten juhliensa valmisteluihin ja toteutukseen. Itsekin ruuhkavuosia elävä näyttelijä peilaa ohjelmassa omaa arkeaan eri kulttuureja vasten.

– Kalenterini on lyöty täyteen lasten harrastuksia ja omaa pikku ammattipuuhailuani. Kun miehellänikin on vuorotyö, niin kyllä siinä taiteilemista riittää, ekaluokkalaisen Saiman ja kaksivuotiaan Vilhon äiti nauroi.

Lue myös:

Tässä ovat uudet Putous-näyttelijät

Putouksen uusi tähti Ville Tiihonen: "Naisten huomio tuntuu kivalta"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!