Näyttelijä Antti Holma syö joka ilta puoli kiloa kanaa. Kuva: Henna Aaltonen
Näyttelijä Antti Holma syö joka ilta puoli kiloa kanaa. Kuva: Henna Aaltonen

Tämäkö on Kissi Vähä-Hiilarin vartalon salaisuus? Antti Holma syö joka ilta samaa ruokaa.

Putous-tähti Antti Holma kiinnitti katsojien huomion paitsi ennakkosuosikiksi muodostuneella sketsihahmollaan fitness-kaunotar Kissi Vähä-Hiilarina, myös omalla treenatulla vartalollaan.

Antti on paljastanut Me Naisille käyvänsä kuntosalilla neljä kertaa viikossa nostamassa painoja.

Lisäksi miehen ruokavalioon kuuluu yllättävä erityispiirre. Säästyäkseen päivittäiseltä ruoan miettimiseltä, Antti kokkaa joka ilta itselleen saman aterian: puoli kiloa kanaa ja Oriental-pata-ainespussin.

Siis samaa ruokaa. Jo-ka il-ta.

Kuulostaa hivenen yksipuoliselta, mutta mitä sanoo ravitsemusterapeutti Hanna Partanen?

Hanna kiinnittää yksipuolisuuden sijaan ensimmäisenä huomiota ruuan määrään.

– Puoli kiloa kanaa on käytännössä neljän hengen annos. Annoskoko on aika hurja. Mutta onhan hän isokokoinen mieskin, Hanna sanoo.

Hanna Partanen vinkkaa, miten Antin illallisesta saisi vähän terveellisemmän. Kuva: Susanna Kekkonen

Hänen mukaansa yksi toistuva ateria ei haittaa, jos ruokavalio pysyy muuten monipuolisena – syöhän moni päivittäin aamupuuronkin. Mutta pari parannusehdotusta hänellä olisi tarjota Antille:

– Pata-aineksesta saa terveellisemmän, jos joukkoon lisää tuoreita kasviksia tai vaikka pakastevihanneksia. Samalla annoksen suolaprosenttikin pienenee.

Hannan mielestä aterian huonoin elementti on pata-aineksen sisältämä valkoinen riisi.

– Ehkä Antin kannattaisi miettiä valmiiksi vaikka kolme eri ruokaa, joita voisi sitten vuorotella. Esimerkiksi valmiista kirjolohisuikaleista ja wokkivihanneksista syntyy helposti ja nopeasti hyvä vaihtoehto. Myös jauhelihakeitto tulee nopeasti. Keittovihannespusseissa on jo perunatkin valmiiksi kuorittuina. Keiton kanssa voisi sitten syödä pari viipaletta leipää leikkeleellä.

Lue myös:

Tällainen on uusi Putous-tähti Antti Holma

Tätä mieltä aito fitness-guru on Putous-hahmo Kissi Vähä-Hiilarista

Näin syntyi Antti Holman Putous-hahmo Kissi Vähä-Hiilari!

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.