Uusi Putous-tähti Ville Tiihonen hurmaa myös tänään alkavassa Kiiltokuvia-sarjassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Uusi Putous-tähti Ville Tiihonen hurmaa myös tänään alkavassa Kiiltokuvia-sarjassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Uusi Putous-tähti nauttii asemastaan naisfanien mielenkiinnon kohteena. – Seksisymbolina olo ei kuitenkaan näy arjessani, hän toteaa.

Ville Tiihonen odottaa innokkaasti Putouksen suoria lähetyksiä eikä suostu jännittämään etukäteen.

– Uskon, että tyhjän päälle heittäytyminen onnistuu. Paikalla on kuitenkin jo ennestään tuttujen kollegojen lisäksi yleisö, joka kannustaa parhaaseen suoritukseen, Ville, 40, mietti uusien Putous-näyttelijöiden julkistustilaisuudessa maanantaina.

Toinen uusi Putous-kasvo Jenni Kokander vertasi lehdistötilaisuudessa kollegaansa Cheekiin. Menestynyttä muusikkoa ja Villeä yhdistää saman sukunimen lisäksi ainakin suosio naisten keskuudessa. Tutuksi ovat tulleet tilanteet, joissa naispuoliset fanit pyytävät selfieitä idolinsa kanssa. Miltä huomio  tuntuu?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kivaltahan se tuntuu, jos näin on. Seksisymbolina olo ei kuitenkaan näy arjessani, hän muotoili.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ville on katsellut Putousta aiempina kausina vain satunnaisesti, sillä hän ei harrasta paljoa television ääressä lojumista. Mies on jo alkanut rakentaa hahmoaan huippusuosittuun sketsihahmokisan.

– Hahmoni on erittäin hyvässä vaiheessa. Ihan valmista tavaraa, hän naureskeli pilke silmäkulmassa.

Ville on valmistunut sekä graafiseksi suunnittelijaksi että näyttelijäksi. Hän on näytellyt sivuosia elokuvissa Kulman pojat jaVares - Pimeyden tango. Nelosen Mustissa leskissä hän näytteli Pihla Viitalan roolihahmon miestä. Seitsemän viime vuoden aikana mies on tehnyt toistasataa improvisoitua näytelmää Stella Polariksen riveissä.

Lue myös:

Tässä ovat uudet Putous-näyttelijät

Vanha Putous-jengi palaa sittenkin ruutuun

Sisältö jatkuu mainoksen alla