Jenni Kokander ei hetkahda Putous-kritiikistä. Kuva: Jonna Öhrnberg
Jenni Kokander ei hetkahda Putous-kritiikistä. Kuva: Jonna Öhrnberg

Putous-näyttelijä Jenni Kokanderin mielestä ohjelman aiemmilla kausilla on esiintynyt nykyistäkin härskimpiä sketsihahmoja.

Putous-näyttelijä Jenni Kokander on huomannut huippusuositun ohjelman saaman kritiikin. Hän odotti erityisesti ohjelman faneilta pahempaa arvosteluvyöryä, mutta lämmin vastaanotto yllätti.

"Putouksella on valtava fanijoukko ja tuntuu hienolta, että he ovat antaneet meille mahdollisuuden. Mutta totta kai on niitäkin, jotka eivät ole ottaneet ohjelmaa avosylin vastaan", Jenni pohtii.

Pyysimme Jenniä kommentoimaan Putoukseen kohdistunutta kritiikkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teatterikorkeakoulun professoreiden Elina Knihtilän ja Hannu-Pekka Björkmanin mukaan Putous on löyhästi tehty tv-ohjelma, joka voi hämärtää sitä, mitä näyttelijän ammatti oikeasti on. Lue uutinen täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Mielestäni Putous ei ole löyhästi tehty, koska tiedän itse, miten kunnianhimoisesti sitä teemme. En myöskään usko, että miljoonayleisö on väärässä. Tuskin ohjelmaa katsoisi joka lauantai niin monta ihmistä, ellei formaatti toimisi. Emme ole niin karismaattisia, että pelkkä olemuksemme kannattelisi ohjelmaa puolitoista tuntia.

Totta kai Putous on vain yksi osa näyttelijän ammattia. Äitinä koen tärkeäksi opettaa lapsilleni, että on muunlaistakin kulttuuria kuin tv-viihde. Putous ei silti ole millään tavalla pois esimerkiksi teatterilta."

Kari Hietalahden mukaan Putouksen alapäähuumori on liian härskiä lapsille. Lue aiheesta täältä.

"Jokainen katsoja valitsee itse, minkä kulman vitseistä poimii. Esimerkiksi seitsenvuotias tyttäreni Saima ajattelee sketsihahmoni Svetlanan puhuvan kirvoista. Ja jos ajatellaan menneitä kausia, niin Aku Hirviniemen esittämä sovinistinen Harjakainen se vasta härski olikin."

Heikki Paasonen on huono juontaja, koska hän lukee juontoja lapuista. Lue lisää täältä.

"Heikkihän on maailman paras juontaja! Hän taitaa olla meistä ainut, jolla on aiempaa kokemusta suorista lähetyksistä. Hän on meille muille kuin turvaverkko, sillä kokemuksensa lisäksi hän on luonteeltaan maadoittava ja rauhallinen. Ei nykyisen Putouksen juontajana voisi olla kukaan muu."

Lue lisää:

Putous-näyttelijä Jenni Kokander hahmostaan: "Svetlana korjaa suomalaisten ennakkoluuloja"

Putous-tähti jätti alkoholin: "Elämä on tosi ihanaa selvin päin"

Tätä mieltä aito fitness-guru on Putous-hahmo Kissi Vähä-Hiilarista

Sisältö jatkuu mainoksen alla