Jenni Kokander ei hetkahda Putous-kritiikistä. Kuva: Jonna Öhrnberg
Jenni Kokander ei hetkahda Putous-kritiikistä. Kuva: Jonna Öhrnberg

Putous-näyttelijä Jenni Kokanderin mielestä ohjelman aiemmilla kausilla on esiintynyt nykyistäkin härskimpiä sketsihahmoja.

Putous-näyttelijä Jenni Kokander on huomannut huippusuositun ohjelman saaman kritiikin. Hän odotti erityisesti ohjelman faneilta pahempaa arvosteluvyöryä, mutta lämmin vastaanotto yllätti.

"Putouksella on valtava fanijoukko ja tuntuu hienolta, että he ovat antaneet meille mahdollisuuden. Mutta totta kai on niitäkin, jotka eivät ole ottaneet ohjelmaa avosylin vastaan", Jenni pohtii.

Pyysimme Jenniä kommentoimaan Putoukseen kohdistunutta kritiikkiä.

Teatterikorkeakoulun professoreiden Elina Knihtilän ja Hannu-Pekka Björkmanin mukaan Putous on löyhästi tehty tv-ohjelma, joka voi hämärtää sitä, mitä näyttelijän ammatti oikeasti on. Lue uutinen täältä.

"Mielestäni Putous ei ole löyhästi tehty, koska tiedän itse, miten kunnianhimoisesti sitä teemme. En myöskään usko, että miljoonayleisö on väärässä. Tuskin ohjelmaa katsoisi joka lauantai niin monta ihmistä, ellei formaatti toimisi. Emme ole niin karismaattisia, että pelkkä olemuksemme kannattelisi ohjelmaa puolitoista tuntia.

Totta kai Putous on vain yksi osa näyttelijän ammattia. Äitinä koen tärkeäksi opettaa lapsilleni, että on muunlaistakin kulttuuria kuin tv-viihde. Putous ei silti ole millään tavalla pois esimerkiksi teatterilta."

Kari Hietalahden mukaan Putouksen alapäähuumori on liian härskiä lapsille. Lue aiheesta täältä.

"Jokainen katsoja valitsee itse, minkä kulman vitseistä poimii. Esimerkiksi seitsenvuotias tyttäreni Saima ajattelee sketsihahmoni Svetlanan puhuvan kirvoista. Ja jos ajatellaan menneitä kausia, niin Aku Hirviniemen esittämä sovinistinen Harjakainen se vasta härski olikin."

Heikki Paasonen on huono juontaja, koska hän lukee juontoja lapuista. Lue lisää täältä.

"Heikkihän on maailman paras juontaja! Hän taitaa olla meistä ainut, jolla on aiempaa kokemusta suorista lähetyksistä. Hän on meille muille kuin turvaverkko, sillä kokemuksensa lisäksi hän on luonteeltaan maadoittava ja rauhallinen. Ei nykyisen Putouksen juontajana voisi olla kukaan muu."

Lue lisää:

Putous-näyttelijä Jenni Kokander hahmostaan: "Svetlana korjaa suomalaisten ennakkoluuloja"

Putous-tähti jätti alkoholin: "Elämä on tosi ihanaa selvin päin"

Tätä mieltä aito fitness-guru on Putous-hahmo Kissi Vähä-Hiilarista

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.