Vasemmalla näyttelijä Meghan Markle, oikealla Cambridgen herttuatar Catherine – jos nyt joku ihmettelee. Kuvat: Reuters
Vasemmalla näyttelijä Meghan Markle, oikealla Cambridgen herttuatar Catherine – jos nyt joku ihmettelee. Kuvat: Reuters

Missä kaikki vaaleaveriköt? Kuninkaallisten piirien pitkähiuksiset brunetet alkavat mennä kohta sekaisin.

Kuin kaksi marjaa, totesi moni, kun prinssi Harryn, 32, ja amerikkalaisnäyttelijä Meghan Marklen, 35, suhde tuli julkisuuteen. Se toinen marja on tietenkin prinssin veljenvaimo, herttuatar Catherine, 34. Sillä onhan kyseessä kaksi näyttävää, tummatukkaista, kolmikymppistä naista.

Oikealla stailauksella (kotelomekko sävyssä royal blue ja täydelliset, pehmeät kiharat) Meghankin menee heittämällä kuninkaallisesta.

Kensingtonin palatsin vahvistuksen mukaan Harry ja Meghan ovat seurustelleet ”joitakin kuukausia”, mutta jo nyt hovi joutui puuttumaan median liialliseen kiinnostukseen Meghania kohtaan.

– Prinssi Harry on huolissaan neiti Marklen turvallisuudesta ja on pettynyt siihen, että hän ei ole pystynyt suojelemaan tätä, palatsin tiedotteessa sanottiin.

Lue myös: Prinssi Harry vahvisti suhteensa Meghan Markleen – huolestui tämän turvallisuudesta

Myös Kate on kiinnostanut paparazzeja aina siitä asti, kun hän alkoi seurustella prinssi Williamin kanssa. Prinssi Harry on joutunut puuttumaan myös rasismiin. Prinssien äidin, prinsessa Dianan traagista kohtaloa on vaikea sivuuttaa, kun tulee puhe kuninkaallisia ja heidän puolisoitaan vainoavista paparazzeista. Ei siis ole ihme, jos Harry haluaa rauhoittaa tilanteen heti alkumetreillä.

 

My loves #adoptdontshop #happysunday

Kuva, jonka Meghan Markle (@meghanmarkle) julkaisi

Meghanilla on kaksi adoptoitua koiraa. Catherinen ja Williamin perheeseen kuuluu cockerspanieli Lupo.

Kuninkaallisille ei ole enää poikkeuksellista seurustella ei-siniverisen kanssa – eikä mannertenvälinen etäsuhdekaan jaksa hätkähdyttää. Yhdysvalloissa Los Angelesissa syntynyt Meghan asuu tällä hetkellä Kanadan Torontossa, sillä kaupungissa kuvataan tv-sarjaa Pukumiehet, jossa Meghan näyttelee. The Daily Mail muuten kertoo, että ennen Yhdysvaltain presidentinvaaleja Meghan uhkasi jättää Yhdysvallat pysyvästi, jos ”misogynisti-Trump” voittaa. Meghan suunnitteli pysyvää asettumista Kanadaan, mutta ehkä hänen kannattaisi harkita myös Lontoota...

Kun kuninkaallisia miettii koko Euroopan laajuudelta, Meghanille saattaa löytyä vieläkin parempi kaksoisolento – Ruotsista. Hänkin on esiintynyt telkkarissa. Arvaatko, kuka? Eikä parane tietenkään unohtaa herttuatar Catherinen siskoa Pippa Middletonia, jossa myös on samaa näköä – ja jota villeimmissä huhuissa soviteltiin prinssi Harryn tyttöystäväksi.

Temptation Island -sarjasta tuttu pariskunta Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen saivat pelastettua suhteensa ja selviytyivät kihloihin.

Bile-Danina tutuksi tullut Daniel Lehtonen on mennyt kihloihin rakkaansa Eveliina Uosukaisen kanssa. Pariskunta tunnetaan suomalaisista reality-sarjoista, mutta viimeisimpänä Temptation Island Suomesta, jossa he olivat testaamassa parisuhdettaan ja luottamusta toisiinsa.

Instagramin kuvapäivityksestä päätellen pariskunnan suhde on äärimmäisen hyvällä tolalla. Suloisessa kuvassa pariskunta suutelee ja esittelee vasemman nimettömän sormuksia.

– Minusta tuli maailman onnellisin tyttö viime iltana. Rakastan sinua niin paljon, enkä voi uskoa, että saan viettää loppuelämäni kanssasi, Eveliina kirjoitti päivityksensä yhteyteen englanniksi.

”Hottikset -kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä.”

Pariskunta tutustui toisiinsa alunperin Temptation Island -sarjan kuvauksissa muutama vuosi sitten, kun he molemmat olivat ohjelmassa mukana sinkkuina. Sittemmin Daniel on etsinyt rakkautta muun muassa Hottikset-sarjasta, mutta rakkaus Eveliinaan syttyi jo sarjan kuvausten aikana.

Vuosien aikana Daniel on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen, sillä hän on tullut tutuksi öykkäriyteen asti itsevarmana naistenkaatajana, jolla oli kuulemma ollut satoja seksikumppaneita, mutta jonka tahdissa kukaan nainen ei pysynyt. Hottikset-kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä ennen Temptation Islandille palaamista, jossa hänestä kuoriutui naistaan arvostava unelmavävy.

Katri Niskanen ja Niklas Varisto ovat saaneet vauvan. Niskanen kertoi iloisesta perhetapahtumasta Instagramissa ja vahvisti uutisen myös Me Naisille. 

Muotisuunnittelija Katri Niskanen on saanut perheenlisäystä yhdessä muusikkomiehensä Niklas Variston kanssa. Niskanen on kertonut asiasta Instagram-tilillään ja vahvistanut asian Me Naisille. Hänen julkaisemassa kuvassaan näkyy vastasyntyneen tyttären jalat.

– Jotain niin suurta ja kaunista, ei tätä voi sanoin kuvailla. Äidin sydän on täynnä kiitollisuutta ja rakkautta. Kotona köllötellään neiti kesäheinän kanssa, Niskanen on kirjoittanut kuvan alle.

Parilla on entuudestaan yksi vuonna 2014 syntynyt poika.

”Emme selviäisi ilman turvaverkkoja.”

Niskanen on aiemmin kertonut Me Naisille, että haastetta lapsiperheen ja yrittäjän arkeen tuo se, että Niskasen avomies Varisto on myös luovalla alalla. Niklas soittaa Egotripissä kitaraa, ja kun hän lähtee keikoille, se ei tapahdu yhdeksän ja viiden välillä.

– Emme selviäisi ilman turvaverkkoja. Nuorin siskoni Iita ja molempien vanhemmat auttavat usein, Katri kertoi.

Pari tapasi kuusi vuotta sitten perinteisesti, ystävien kautta baarissa. Se oli Katrin puolelta rakkautta ensi silmäyksellä. Heillä on ikäeroa 14 vuotta, mutta sitä ei Katrin mielestä huomaa.