Vasemmalla näyttelijä Meghan Markle, oikealla Cambridgen herttuatar Catherine – jos nyt joku ihmettelee. Kuvat: Reuters
Vasemmalla näyttelijä Meghan Markle, oikealla Cambridgen herttuatar Catherine – jos nyt joku ihmettelee. Kuvat: Reuters

Missä kaikki vaaleaveriköt? Kuninkaallisten piirien pitkähiuksiset brunetet alkavat mennä kohta sekaisin.

Kuin kaksi marjaa, totesi moni, kun prinssi Harryn, 32, ja amerikkalaisnäyttelijä Meghan Marklen, 35, suhde tuli julkisuuteen. Se toinen marja on tietenkin prinssin veljenvaimo, herttuatar Catherine, 34. Sillä onhan kyseessä kaksi näyttävää, tummatukkaista, kolmikymppistä naista.

Oikealla stailauksella (kotelomekko sävyssä royal blue ja täydelliset, pehmeät kiharat) Meghankin menee heittämällä kuninkaallisesta.

Kensingtonin palatsin vahvistuksen mukaan Harry ja Meghan ovat seurustelleet ”joitakin kuukausia”, mutta jo nyt hovi joutui puuttumaan median liialliseen kiinnostukseen Meghania kohtaan.

– Prinssi Harry on huolissaan neiti Marklen turvallisuudesta ja on pettynyt siihen, että hän ei ole pystynyt suojelemaan tätä, palatsin tiedotteessa sanottiin.

Lue myös: Prinssi Harry vahvisti suhteensa Meghan Markleen – huolestui tämän turvallisuudesta

Myös Kate on kiinnostanut paparazzeja aina siitä asti, kun hän alkoi seurustella prinssi Williamin kanssa. Prinssi Harry on joutunut puuttumaan myös rasismiin. Prinssien äidin, prinsessa Dianan traagista kohtaloa on vaikea sivuuttaa, kun tulee puhe kuninkaallisia ja heidän puolisoitaan vainoavista paparazzeista. Ei siis ole ihme, jos Harry haluaa rauhoittaa tilanteen heti alkumetreillä.

 

My loves #adoptdontshop #happysunday

Kuva, jonka Meghan Markle (@meghanmarkle) julkaisi

Meghanilla on kaksi adoptoitua koiraa. Catherinen ja Williamin perheeseen kuuluu cockerspanieli Lupo.

Kuninkaallisille ei ole enää poikkeuksellista seurustella ei-siniverisen kanssa – eikä mannertenvälinen etäsuhdekaan jaksa hätkähdyttää. Yhdysvalloissa Los Angelesissa syntynyt Meghan asuu tällä hetkellä Kanadan Torontossa, sillä kaupungissa kuvataan tv-sarjaa Pukumiehet, jossa Meghan näyttelee. The Daily Mail muuten kertoo, että ennen Yhdysvaltain presidentinvaaleja Meghan uhkasi jättää Yhdysvallat pysyvästi, jos ”misogynisti-Trump” voittaa. Meghan suunnitteli pysyvää asettumista Kanadaan, mutta ehkä hänen kannattaisi harkita myös Lontoota...

Kun kuninkaallisia miettii koko Euroopan laajuudelta, Meghanille saattaa löytyä vieläkin parempi kaksoisolento – Ruotsista. Hänkin on esiintynyt telkkarissa. Arvaatko, kuka? Eikä parane tietenkään unohtaa herttuatar Catherinen siskoa Pippa Middletonia, jossa myös on samaa näköä – ja jota villeimmissä huhuissa soviteltiin prinssi Harryn tyttöystäväksi.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.