Ruotsin kruununprinsessa Victoria juhlii tänään 37-vuotispäiviään, hurra, hurra! Me Naisten toimitus listaa parhaat lahjavinkit.

Syntymäpäivälahjojen ostaminen on vaikeaa – varsinkin, jos sattuu olemaan keski-ikää lähentelevä prinsessa. Kokosimme lahjalistan, jolla ei voi mennä vikaan.

Näistä Vickan ainakin ilahtuisi:

Kukkaro
Kuinkahan usein kruununperillinen hoitaa omat ostoksensa? Kivassa Unikko-kukkarossa prinsessa voisi säilyttää viikkorahansa, joilla ostaa lähi-Icasta pussillinen irtokarkkeja. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hupiranneke
Koko päivän ranneke Gröna Lundiin vain 340 kruunulla! Hinta pitää sisällään myös lipun kummitustaloon. Kaksivuotiaalle Estellelle luurangot voivat olla turhan traumaattinen kokemus, joten lahja on äidille hyvä mahdollisuus viettää laatuaikaa itsekseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päivälliskutsu
Tarjoa prinsessalle perisuomalainen päivällinen Bruce Oreckin innoittamana. Jos amerikkalainen suurlähettiläs innostuu karjalanpaistista ja korvapuusteista, niin kyllä nyt Victoriakin.  

Matka Cheekin tapaan
Luksusjoogaleiri Kreikan saarilla voisi rentouttaa stressaantuneen kruunupään mielen. Jos se kelpaa Cheekille, kelpaa se myös Vickanille.

Verenpainemittari
Jokainen itseään kunnioittava ikääntyvä nainen mittaa verenpaineensa säännöllisesti. Eihän siitä tule mitään, että aina lainataan Silvian mittaria: se on kuitenkin aina nuorison jäljiltä laitettu huonosti takaisin pakkaukseensa ja kiinnitystarraan on tarttunut nöyhtää.

Lasiesine
Klassikot toimivat aina. Miten olisi Oiva Toikan kirjotiira tai juhlakukko? Ei ole mitään ylellisempää kuin esineet, joilla ei ole mitään funktiota!

Aikaa
Kiireinen prinsessa tarvitsee hengähdystauon hymyilemisestä. Vie Vickan kahville ja anna tämän avautua rakkaus- ja rahahuolistaan. 

Turku
Omaa valtakuntaa voi olla vaikea peitota. Mutta mitä, jos lahjoittaisimme prinsessalle palan Suomea? Oman kiva kesäkaupunki olisi vain eksoottisen laivamatkan päässä! Lisäksi Vickan voisi tulevaisuudessa avata jokakesäisen Ruisrockin.

Lue lisää:

Aikuistakin harmittaa, kun kukaan ei tule syntymäpäiville

Jatkis: Victoria ja Daniel osa 1

Sisältö jatkuu mainoksen alla