Äiti ja tytär, Carrie Fisher ja Billie Lourd, vuonna 2011. Kuva: MVPhotos
Äiti ja tytär, Carrie Fisher ja Billie Lourd, vuonna 2011. Kuva: MVPhotos
Carrie Fisher, 57, vuonna 2014. Kuva: Reuters
Carrie Fisher, 57, vuonna 2014. Kuva: Reuters

Tältä näyttää uuden Tähtien sota -elokuvan näyttelijäkattaus.

Joulukuussa 2015 maailmanensi-iltansa saava uusi Tähtien sota -elokuva Star Wars: Episode VII kertoo, mitä tapahtuu 30 vuotta sarjan kolmannen elokuvan eli Jedin paluun jälkeen.

Uuden elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluvat alkuperäisistä Tähtien sota -elokuvista tutut Han Soloa esittänyt Harrison Ford, 71, Luke Skywalker eli Mark Hamill, 62, ja Prinsessa Leia eli Carrie Fisher, 57, joiden rinnalla nähdään nuorta verta. Leian rooli tuntuu kulkevan suvussa, sillä Disney on kiinnittänyt elokuvaan nuoren Leian rooliin Carrie Fisherin 21-vuotiaan tyttären Billie Lourdin.

Sun-lehdenmukaan ohjaaja J. J. Abrams valitsi Billien rooliin, koska hän muistuttaa ulkonäöltään niin paljon äitiään. Carrie Fisher oli hieman tytärtään nuorempi näytellessään kolmessa alkuperäisessä Tähtien sota -elokuvassa 70- ja 80-luvuilla.

Jo mainittujen nimien lisäksi elokuvassa nähdään esimerkiksi Girls-sarjasta tuttu Adam Driver, 30, ja Oscar-voittaja Lupita Nyong'o, 31.

Lue myös:

Jude Law'n poika on kuin ilmetty isänsä – ryhtyi malliksi

Robert De Niro: "Olisipa isäni puhunut avoimemmin homoudestaan"

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika