Äiti ja tytär, Carrie Fisher ja Billie Lourd, vuonna 2011. Kuva: MVPhotos
Äiti ja tytär, Carrie Fisher ja Billie Lourd, vuonna 2011. Kuva: MVPhotos
Carrie Fisher, 57, vuonna 2014. Kuva: Reuters
Carrie Fisher, 57, vuonna 2014. Kuva: Reuters

Tältä näyttää uuden Tähtien sota -elokuvan näyttelijäkattaus.

Joulukuussa 2015 maailmanensi-iltansa saava uusi Tähtien sota -elokuva Star Wars: Episode VII kertoo, mitä tapahtuu 30 vuotta sarjan kolmannen elokuvan eli Jedin paluun jälkeen.

Uuden elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluvat alkuperäisistä Tähtien sota -elokuvista tutut Han Soloa esittänyt Harrison Ford, 71, Luke Skywalker eli Mark Hamill, 62, ja Prinsessa Leia eli Carrie Fisher, 57, joiden rinnalla nähdään nuorta verta. Leian rooli tuntuu kulkevan suvussa, sillä Disney on kiinnittänyt elokuvaan nuoren Leian rooliin Carrie Fisherin 21-vuotiaan tyttären Billie Lourdin.

Sun-lehdenmukaan ohjaaja J. J. Abrams valitsi Billien rooliin, koska hän muistuttaa ulkonäöltään niin paljon äitiään. Carrie Fisher oli hieman tytärtään nuorempi näytellessään kolmessa alkuperäisessä Tähtien sota -elokuvassa 70- ja 80-luvuilla.

Jo mainittujen nimien lisäksi elokuvassa nähdään esimerkiksi Girls-sarjasta tuttu Adam Driver, 30, ja Oscar-voittaja Lupita Nyong'o, 31.

Lue myös:

Jude Law'n poika on kuin ilmetty isänsä – ryhtyi malliksi

Robert De Niro: "Olisipa isäni puhunut avoimemmin homoudestaan"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!