Carrie Fisher (oik.) äitinsä Debbie Reynoldsin kanssa. Kuva: Reuters
Carrie Fisher (oik.) äitinsä Debbie Reynoldsin kanssa. Kuva: Reuters

Uudessa Star Wars -elokuvassa paluun tekevä näyttelijä Carrie Fisher joutui laihdutuskuurille.

Alkuperäisissä Star Wars -elokuvissa prinsessa Leiaa näytellyt Carrie Fisher palaa rooliinsa 32 vuoden tauon jälkeen.

Tieto alkuperäisen Leian paluusta sai fanit riemastumaan. Myös monet muut olivat tyytyväisiä kuultuaan, että vihdoin 60-vuotiaan naisen rooliin on Hollywoodissa uskallettu palkata oikeastikin 60-vuotias nainen.

Mutta ei Carrie Fisher ihan sellaisenaan kelvannutkaan. Näyttelijä paljastaa Good Houskeepin U.K. -lehden haastattelussa, että häntä painostettiin laihduttamaan yli 11 kiloa ennen uuden Star Wars: The Force Awakens -elokuvan kuvauksia.

– He eivät halunneet palkata minua kokonaan vaan ainoastaan kolme neljäsosaa minusta. Mikään ei ole muuttunut. Työskentelen yhä alalla, jossa ainoastaan painolla ja ulkonäöllä on merkitystä. Se on aivan järjetöntä.

Fisher kuitenkin taipui tuottajien tahtoon ja karisti kilot.

– Tein sen samalla tavalla kuin kaikki muutkin. Eli en syönyt ja liikuin enemmän. Laihtumiseen ei ole olemassa mitään muuta keinoa, hän sanoo.

Carrien äiti on näyttelijä Debbie Reynolds, 83. Hän sanoo, ettei ole koskaan tuntenut itseään viehättäväksi äitinsä rinnalla.

– Katsoin aina äitiäni ja ajattelin, että hän on upea, ja koska en näytä häneltä, en voi olla kaunis.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...