Koirahullulla Mariah Careylla on kahdeksan jackrussellinterrieriä. Yksi niistä pääsi lavalle vuonna 2012 – tahtoi tämä sitä tai ei. Kuva: Reuters
Koirahullulla Mariah Careylla on kahdeksan jackrussellinterrieriä. Yksi niistä pääsi lavalle vuonna 2012 – tahtoi tämä sitä tai ei. Kuva: Reuters

Mariah Careyn jackrussellinterrierit pääsevät kokeilemaan aina uusimpia villityksiä.

Mikään ei ole liian hyvää omalle lapselle – tai koiralle. Tämä pätee myös laulaja Mariah Careyhyn, 45. The Mirror -lehden mukaan Mariah käyttää koiriensa hoitoihin 34 000 euroa vuodessa. Popdiivalle summa lienee kuitenkin melko mitätön, sillä hänen omaisuutensa on arvioitu olevan yli 350 miljoonaa euroa.

Perushoitojen, kuten turkin trimmauksen ja anaalirauhasten tyhjennysten lisäksi, Mariah käyttää koiriaan säännöllisesti kokovartalohieronnassa ja manikyyrissä. Lisäksi koirat pääsevät kokeilemaan aina uusimpia villityksiä. Viime aikoina laulaja on käyttänyt lemmikkejään "mustikkahoidossa", jonka väitetään vähentävän ryppyjä. Lehden mukaan Mariah rakastaa erityisesti tuoksua, jonka hoito jättää koiriin.

Osa koirien yli 30 000 euron hoitobudjetista hupenee päivähoitomaksuihin. Hoitopaikaksi kelpaavat vain Chateau Marmutt, Barkingham Palace tai Pour La Pooch, joita pidetään Los Angelesin parhaimpina – ja kalleimpina – koirien päiväkoteina.

Aviomies Nick Cannon ei ole perheen karvakuonoista yhtä innoissaan kuin vaimonsa, vaikka onkin ostanut Mariahille Cha-Cha-nimisen nartun hääpäivälahjaksi.

Lähteet: The Mirror, MTV.com

Lue myös:

Tässäkö lemmikin lellimisen huippu: koirienrattaat

Yhdistä koirat oikeille julkkisomistajille

Koirillakin on tunteet

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!