Shia LaBeouf pimahti kesken teatteriesityksen.

Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta -elokuvassa Indiana Jonesin poikaa näytellyt Shia LaBeouf, 28, pimahti eilen kesken teatteriesityksen New Yorkissa Broadwaylla.

Transformers-elokuvistakin tuttu näyttelijä häiriköi Cabaret-näytelmän esitystä niin, että teatterin turvamiehet yrittivät poistaa hänet salista. Säädyttömyyksiä huudellut LaBeouf kuitenkin kieltäytyi poistumasta teatterista, ja lopulta paikalle jouduttiin kutsumaan poliisit.

– Hän oli hankala ja riidanhaluinen. Kun turvamiehet pyysivät häntä poistumaan paikalta, hän kieltäytyi. Poliisi saapui paikalle ja pidätti hänet, vahvistaa New Yorkin poliisin edustaja George Tsourovakas.

LaBeoufin väitetään myös uhkailleen ja sylkeneen poliiseja. Silminnäkijälausuntojen mukaan poliisit taluttivat näyttelijän ulos teatterista käsiraudoissa.

LaBeouf on aiemminkin tullut tunnetuksi ongelmallisesta käytöksestään ja erikoisista tempauksistaan. Aiemmin tänä vuonna näyttelijä asteli Berliinin elokuvajuhlien punaiselle matolle päässään paperipussi, jossa luki: "En ole enää kuuluisa."

Lähteet: Reuters, Daily Mail, The New York Post

Lue myös:

Nämä Hollywood-tähdet eivät siedä toisiaan

Näyttelijä Michelle Williams on sisukas yksinhuoltaja

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!