Shia LaBeouf pimahti kesken teatteriesityksen.

Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta -elokuvassa Indiana Jonesin poikaa näytellyt Shia LaBeouf, 28, pimahti eilen kesken teatteriesityksen New Yorkissa Broadwaylla.

Transformers-elokuvistakin tuttu näyttelijä häiriköi Cabaret-näytelmän esitystä niin, että teatterin turvamiehet yrittivät poistaa hänet salista. Säädyttömyyksiä huudellut LaBeouf kuitenkin kieltäytyi poistumasta teatterista, ja lopulta paikalle jouduttiin kutsumaan poliisit.

– Hän oli hankala ja riidanhaluinen. Kun turvamiehet pyysivät häntä poistumaan paikalta, hän kieltäytyi. Poliisi saapui paikalle ja pidätti hänet, vahvistaa New Yorkin poliisin edustaja George Tsourovakas.

LaBeoufin väitetään myös uhkailleen ja sylkeneen poliiseja. Silminnäkijälausuntojen mukaan poliisit taluttivat näyttelijän ulos teatterista käsiraudoissa.

LaBeouf on aiemminkin tullut tunnetuksi ongelmallisesta käytöksestään ja erikoisista tempauksistaan. Aiemmin tänä vuonna näyttelijä asteli Berliinin elokuvajuhlien punaiselle matolle päässään paperipussi, jossa luki: "En ole enää kuuluisa."

Lähteet: Reuters, Daily Mail, The New York Post

Lue myös:

Nämä Hollywood-tähdet eivät siedä toisiaan

Näyttelijä Michelle Williams on sisukas yksinhuoltaja