Hoff kesäkollina kerää katseita. Herra ei valita pitkäksi venähtäneestä kauppareissusta, mutta ei myöskään suostu pukemaan housuja jalkaansa.

Jezebel-lehti kertoo yhdysvaltalaisen Danielle Daviesin olevan niin suuri Bradley Cooper -fani, että hän on päättänyt elää arkeaan pahvi-Bradleyn kanssa. Danielle kantaa aidon kokoista pahvinukkea kaupassa, leikkaa se vierellään ruohoa, nukkuu sen kanssa ja aikoo myöhemmin kirjoittaa kokemuksistaan kirjan. Instagramissa Danielle paljastaa näytelleensä nuorempana samalla lavalla Bradley Cooperin kanssa. Sittemmin elämä vei heidät eri suuntiin.

Niin inspiroivaa, että päätimme kokeilla. Tältä tuntui päivä ihailemamme David Hasselhoffin kanssa! Mahtavatkohan Daniellen kokemukset olla samankaltaisia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aamutee Hoffin kainalossa. Voiko päivä enää ihanammin alkaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pikapeilaus työpaikan hississä.

Rintakarvoja naistenvessassa.

Lounasaika! Ruokalista tosin kiinnosti vain toista meistä.

Kulta, mihin sun housut unohtuivat?

Salaattia ja uusia perunoita. Nam.

Matkalla kauppaan. Kesäkolli keräsi katseita.

Valinnan vaikeutta jogurttihyllyllä. Ohikulkija kiinnittää huomionsa käsipuolessani roikkuvaan komistukseen ja ilmaisee kiinnostuksensa: "Mä voisin ottaa ton!" Miestäni ette vie! Aika poistua.

Kerrankin mies, joka ei valita pitkäksi venähtäneistä kauppareissuista tai puhelinkeskusteluista. Onhan se tosin vähän sellaista perässä vedettävää mallia (eikä suostunut edes kantamaan kauppakasseja).

Danielle Cooperin elämää pahvi-Bradleyn kanssa voi seurata Instagramissa: @mylifewithbradleycooper.

Lue myös:

David Hasselhoff muistelee Suomea: "Söin radioaktiivista poroa"

Mitä tapahtui Bradley Cooperille? Hollywood-komistus lihotti itsensä

Sisältö jatkuu mainoksen alla