Piritta Hagman vietti torstaina laatuaikaa jääkiekkoilijamiehensä Niklas Hagmanin kanssa. Juhlien pukukoodin mukaisesti Pirittalla oli päällään kaunis valkoinen cocktailmekko idolinsa Victoria Beckhamin mallistosta. ”Tapasin Victorian vuosi sitten ja hän oli hurmaava”, Piritta kertoi.
Piritta Hagman vietti torstaina laatuaikaa jääkiekkoilijamiehensä Niklas Hagmanin kanssa. Juhlien pukukoodin mukaisesti Pirittalla oli päällään kaunis valkoinen cocktailmekko idolinsa Victoria Beckhamin mallistosta. ”Tapasin Victorian vuosi sitten ja hän oli hurmaava”, Piritta kertoi.

Porin ja Helsingin väliä ravaavat Piritta ja Niklas Hagman viettävät aikaa kahdestaan aina kun mahdollista.

Piritta ja Niklas Hagman juhlivat torstaina uuden tv-kanava Heron lanseerausjuhlissa Sanomatalossa Helsingissä. Pariskunnan kolme lasta Lukas, Lila ja Eliana oli jätetty kotiin Poriin ja aviopari jäi Helsinkiin yöksi. Matka jatkui Sanomatalosta illalliselle ja stand up -keikalle.

– Yritämme järjestää kahdenkeskistä aikaa aina kun mahdollista. Se on tärkeää parisuhteelle. Nytkin kyllä oli aikamoinen säätö, että saimme lasten hoidon järjestettyä. Apuun tulivat sekä äitini, siskoni että tuttu hoitaja, Piritta luetteli.

Niklas pelaa Helsingissä KHL-joukkue Jokereissa, ja pariskunta onkin tottunut reissaamaan kahden kaupungin väliä. Kiekkoilija toipuu parhaillaan selkäleikkauksesta ja on näin ollen pystynyt viettämään enemmän aikaa Pirittan ja lasten kanssa Porissa.

– Olen iloinen siitä, miten hyvin Niklas Jokereissa viihtyy, mutta toivoisin perheemme asuvan samassa kaupungissa. Ravaaminen on ärsyttävää, Piritta mietti.

Piritta ei vielä tiedä, saako Toisenlaiset äidit -sarja jatkoa ja jos saa, niin jatkaako hän siinä juontajana. Hän on muutenkin päättänyt, ettei stressaa tulevasta.

– En vieläkään tiedä, mikä minusta tulee isona. Kaikenlaisia opiskeluhaaveita on, mutta elän nyt päivän kerrallaan. Palloja on ilmassa, ja paljon riippuu myös siitä, missä Niklas pelaa ensi vuonna, hän sanoi.

Lue lisää:

Piritta Hagman kolmesta lapsestaan: Maksimimäärä, jonka pystyn hanskaamaan

Piritta Hagman: Ennen lähdöt olivat seikkaluja

Tätä mieltä jääkiekkovaimot ovat rumista taklauksista

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.