Pippa nähtiin iloisena kesäkuussa Wimbledonissa. Siinä vaiheessa hän ei vielä tiennyt kihloista mitään. James kosi häntä yllätyksenä. Kuva: Reuters
Pippa nähtiin iloisena kesäkuussa Wimbledonissa. Siinä vaiheessa hän ei vielä tiennyt kihloista mitään. James kosi häntä yllätyksenä. Kuva: Reuters

Miljonäärimiesystävänsä kanssa kihlautunut Pippa Middleton ei riisu näyttävää sormustaan edes urheillessaan.

Cambridgen herttuattaren Catherinen pikkusisko Pippa Middleton, 32, kihlautui viime viikonloppuna miljonääripoikaystävänsä James Matthewsin kanssa upeissa maisemissa Luoteis-Englannissa. Pariskunta palasi kihlautumisen jälkeen nopeasti arkirutiineihinsa, ja keskiviikkona Pippa bongattiin lenkkeilemässä Lontoossa.

Urheilullinen Pippa harrastaa esimerkiksi maratonjuoksua, pyöräilyä ja laskettelua. Kuva: All Over Press
Urheilullinen Pippa harrastaa esimerkiksi maratonjuoksua, pyöräilyä ja laskettelua. Kuva: All Over Press

Pippa piti muhkeaa kihlasormustaan myös sporttilenkillään. Hintaa kahdeksankulmaisella timanttikorulla on arvioiden mukaan jopa 200 000 puntaa, eli 250 000 euroa.

Täydellinen valinta

Jalokivikauppias Annoushka Dukasin mukaan sormus on täydellinen Pippalle. Annoushka omistaa nimeään kantavan koruliikkeen King’s Roadilla Lontoossa. Liike on jo pitkään ollut Pippan, hänen siskonsa Katen ja siskosten äidin Carolen suosiossa. Annoushka ei tällä kertaa osallistunut korun valintaan.

– Koru on ajaton, joten se näyttää hyvältä vielä 50 vuoden päästäkin. Kiveä ympäröivät kehykset tekevät siitä modernin, joten se sopii Pippan tyyliin. Jos hänen miehensä on valinnut korun yksin, hän on onnistunut mahtavasti, hän kertoi People-lehdelle.

Lähtisitkö sinä lenkille 250 000 euron sormus sormessasi? Kerro kommenteissa!

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.