Me Naiset
|
Marjut Laukia
Herttuatar Catherinen siskon Pippan peppu sai runsaasti ruutuaikaa ja huomiota Katen ja Williamin häissä vuonna 2011. Kuva: Reuters
Herttuatar Catherinen siskon Pippan peppu sai runsaasti ruutuaikaa ja huomiota Katen ja Williamin häissä vuonna 2011. Kuva: Reuters

Siskonsa häissä julkkikseksi noussut Pippa Middleton antaa treenivinkkinsä Waitrose Weekend -lehden kolumnissaan.

Herttuatar Catherinen sisko Philippa "Pippa" Middleton – tai oikeastaan hänen takalistonsa – varasti huomion kuninkaallisten häissä vuonna 2011.  Kaason peppu pääsi hyvin esiin tyköistuvassa Alexander McQueenin mekossa. Ehkä vähän liiankin hyvin.

Viimein pepun salaisuus alkaa paljastua. The Daily Mail kertoo, että supermarkettiketjunWaitrose Weekend -lehteen kuukausittain kirjoittava Pippa on paljastanut treenivinkkinsä kolumnissaan.

Hänen kroppansa salaisuus on puolen tunnin treeni, jossa koko vartalo pääsee töihin. Pakarat saavat kyytiä erityisesti plié-kyykyissä, joissa seistään leveässä haara-asennossa ja peppua lasketaan niin alas kuin mahdollista. Pippan treeniohjelmaan kuuluu myös punnerruksia, lankutusta ja sykettä nostavia aerobisia liikkeitä. Artikkelissa on kuvalliset ohjeet liikkeisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tee liikkeet kolmesti viikossa, ja todella huomaat eron, Pippa kirjoittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jokaista liikettä tulisi toistaa noin kahden minuutin ajan, ja liikkeiden välissä on 30 sekunnin tauko.

Perheensä juhlasuunnittelufirmassa työskentelevä Pippa pyrkii itse treenaamaan ainakin kolmesti, mielellään viidesti viikossa. Hänen suosikkilajejaan ovat juoksu, kävely ja tennis.

– Urheilu on prioriteettilistani kärjessä, oli sää tai työtilanne millainen hyvänsä. Kyse on itselle sopivan tasapainon löytämisestä, Pippa ohjeistaa.

Urheilu on 31-vuotiaalle Pippalle elämäntapa. Kuva: Reuters

Lue myös:

Peppukohu: Miksi herttuatar Catherine ei käytä alushousuja edustaessaan?

Tässäkö Euroopan seuratuin ruumiinosa?

Muotiguru Roberto Cavalli: Kate Middletonin pitäisi pukeutua seksikkäästi

Sisältö jatkuu mainoksen alla