Herttuatar Catherinen siskon Pippan peppu sai runsaasti ruutuaikaa ja huomiota Katen ja Williamin häissä vuonna 2011. Kuva: Reuters
Herttuatar Catherinen siskon Pippan peppu sai runsaasti ruutuaikaa ja huomiota Katen ja Williamin häissä vuonna 2011. Kuva: Reuters

Siskonsa häissä julkkikseksi noussut Pippa Middleton antaa treenivinkkinsä Waitrose Weekend -lehden kolumnissaan.

Herttuatar Catherinen sisko Philippa "Pippa" Middleton – tai oikeastaan hänen takalistonsa – varasti huomion kuninkaallisten häissä vuonna 2011.  Kaason peppu pääsi hyvin esiin tyköistuvassa Alexander McQueenin mekossa. Ehkä vähän liiankin hyvin.

Viimein pepun salaisuus alkaa paljastua. The Daily Mail kertoo, että supermarkettiketjunWaitrose Weekend -lehteen kuukausittain kirjoittava Pippa on paljastanut treenivinkkinsä kolumnissaan.

Hänen kroppansa salaisuus on puolen tunnin treeni, jossa koko vartalo pääsee töihin. Pakarat saavat kyytiä erityisesti plié-kyykyissä, joissa seistään leveässä haara-asennossa ja peppua lasketaan niin alas kuin mahdollista. Pippan treeniohjelmaan kuuluu myös punnerruksia, lankutusta ja sykettä nostavia aerobisia liikkeitä. Artikkelissa on kuvalliset ohjeet liikkeisiin.

– Tee liikkeet kolmesti viikossa, ja todella huomaat eron, Pippa kirjoittaa.

Jokaista liikettä tulisi toistaa noin kahden minuutin ajan, ja liikkeiden välissä on 30 sekunnin tauko.

Perheensä juhlasuunnittelufirmassa työskentelevä Pippa pyrkii itse treenaamaan ainakin kolmesti, mielellään viidesti viikossa. Hänen suosikkilajejaan ovat juoksu, kävely ja tennis.

– Urheilu on prioriteettilistani kärjessä, oli sää tai työtilanne millainen hyvänsä. Kyse on itselle sopivan tasapainon löytämisestä, Pippa ohjeistaa.

Urheilu on 31-vuotiaalle Pippalle elämäntapa. Kuva: Reuters

Lue myös:

Peppukohu: Miksi herttuatar Catherine ei käytä alushousuja edustaessaan?

Tässäkö Euroopan seuratuin ruumiinosa?

Muotiguru Roberto Cavalli: Kate Middletonin pitäisi pukeutua seksikkäästi

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.