Heroiinin yliannostukseen kuolleella Peaches Geldofilla oli kaksi pientä poikaa Thomas Cohenin kanssa: kaksivuotias Astala ja yksivuotias Phaedra. Kuvat Reuters
Heroiinin yliannostukseen kuolleella Peaches Geldofilla oli kaksi pientä poikaa Thomas Cohenin kanssa: kaksivuotias Astala ja yksivuotias Phaedra. Kuvat Reuters

Peaches Geldofin kuolinsyyksi selvisi heroiinin yliannostus. Nyt viranomaiset ihmettelevät, miksei kuolinpaikalta löytynyt mitään huumeisiin liittyviä välineitä.

Muusikko Bob Geldofin tyttären, Peaches Geldofin, kuolinsyy varmistui torstaina. Malli ja tv-persoona kuoli äitinsä tavoin heroiinin yliannostukseen.

Nyt poliisi yrittää selvittää, kuka välitti 25-vuotiaalle Peachesille huumeet. Daily Mailin mukaan viranomaiset ihmettelevät myös sitä, ettei Peachesin ja tämän muusikkomiehen Thomas Cohenin kodista löytynyt heroiinia eikä sen käyttöön liittyviä tarvikkeita. Poliisi selvittääkin, onko joku mahdollisesti piilottanut tai tuhonnut huumeisiin viittaavat todisteet ennen viranomaisten saapumista.

Aviomies Thomas Cohen löysi vaimonsa kuolleena kotoaan 7. huhtikuuta. Hänen kerrotaan soittaneen hätääntyneenä äidilleen ennen soittoa hätäkeskukseen. Lisäksi hän oli yrittänyt etsiä parin 11-kuukautista lasta, joka oli kuolinpäivänä Peachesin kanssa kotona.

Paula Yates muutama kuukausi ennen kuolemaansa vuonna 2000.

Äidissä ja tyttäressä paljon samaa

Yliannostusta edeltäneenä päivänä Peaches julkaisi Instagramissa lapsuuskuvan, jossa hän on äitinsä, Paula Yatesin, sylissä. Malli Paula Yates kuoli heroiinin yliannostukseen 41-vuotiaana, kun Peaches oli vain 11-vuotias.

Viimeisessä haastattelussaan Aga Living -lehdelle Peaches myönsi lapsuutensa olleen traumaattinen. Haastattelu tehtiin hieman ennen kuolemaa.

– En ole varma, olenko saanut vielä rauhan lapsuuteni kanssa, mutta olen päässyt yhteisymmärrykseen äitini kanssa. Hänellä oli todella vaikeaa. Meissä on niin paljon samaa, ja minusta tuntuu, että hän elää kauttani. Nyt ymmärrän kaiken, Peaches sanoi Sunday Times -lehden mukaan.

Kuolinsyyn lisäksi torstaina uutisoitiin myös Bob Geldofin kihlauksesta. Muusikko ja ranskalaisnäyttelijä Jeanne Marine ovat seurustelleet 18 vuotta.

Lähteet: Daily Mail, Sunday Times, Independent

Lue myös:

Tällaista elämää 25-vuotiaana kuollut Peaches Geldof eli