Pihla Viitalan kutsuvierasnäytöseleganssiin kuului Hugo Bossin iltapuku. Vierellä Kesäkavereiden toinen pääosan esittäjä Anna Paavilainen. Kuva: Jonna Öhrnberg
Pihla Viitalan kutsuvierasnäytöseleganssiin kuului Hugo Bossin iltapuku. Vierellä Kesäkavereiden toinen pääosan esittäjä Anna Paavilainen. Kuva: Jonna Öhrnberg

Näyttelijä kuvasi uutta elokuvaansa kaksi kuukautta Italiassa.

Näyttelijä Pihla Viitala, 31, palasi kesäkuun lopulla Italiasta, jossa hän kuvasi ohjaaja Cristina Comencinin uutta Latin lover -elokuvaa. Kyseessä on erikoisesta perheestä kertova tragikomedia.

– Kovin porukka, jossa olen näytellyt. Mukana oli niin italialaisia kuin espanjalaisiakin tähtiä, kuten legendaarinen Virna Lisi, Pihla intoili.

Pihla opiskeli rooliaan varten ahkerasti italiaa. Hän esittää elokuvassa ruotsalais-italialaista, joten pieni aksentti ei häirinnyt. Ranskan kielen taito auttoi uuden kielen pänttäyksessä.

Pihlan saksalainen Alex-puoliso ja talvella kaksi vuotta täyttävä tytär Astrid olivat tuttuun tapaan mukana parin kuukauden kuvausreissulla. Samalla he viettivät viikon Alexin vanhempien luona Etelä-Saksassa.

– Astrid jokelteli sanoja perässäni, joten nyt hänkin osaa vähän italiaa, Pihla nauroi.

Näyttelijä saapui eilen hyväntuulisena Kesäkaverit-elokuvan kutsuvierasnäytökseen Helsingin Bio Rexiin. Inari Niemen ohjaama ja hänen sisarensa Juuli Niemen käsikirjoittama leffa kertoo tyttöporukan vauhdikkaasta kesästä, ja Pihla on yksi sen neljästä päätähdestä.

– Olen kolmen viikon harvinaisella kesälomalla, jonka pyhitän perheelleni. Menemme ainakin mökille poimimaan kantarelleja. Yleensä olen kesäisin täystyöllistetty ja talvisin työtön. Se on tämän homman arkea, hän nauroi.

Lue myös:

Tuore äiti Pihla Viitala: "Nyt vietämme kiertolaiselämää"

Pihla Viitala Hollywoodista: "Unelmani ovat muualla"

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio