Katri Niskanen kertoo, että äitiys on tuonut uutta näkökulmaa myös muotisuunnitteluun. "Olen tehnyt mielettömiä löytöjä omasta mallistostani. Äidin pukeutumisessa on erilaisia arjen haasteita, kun pieni on vieressä koko ajan. Vaatteiden toimivuus korostuu toisella tavalla." Kuva: Jonna Öhrnberg
Katri Niskanen kertoo, että äitiys on tuonut uutta näkökulmaa myös muotisuunnitteluun. "Olen tehnyt mielettömiä löytöjä omasta mallistostani. Äidin pukeutumisessa on erilaisia arjen haasteita, kun pieni on vieressä koko ajan. Vaatteiden toimivuus korostuu toisella tavalla." Kuva: Jonna Öhrnberg

Muotisuunnittelija Katri Niskanen sai esikoispoikansa heinäkuussa. "Kaikki on mennyt hyvin. Nautin äitiydestä. Lapsen saaminen avartaa paljon", hän kertoo.

Muotisuunnittelija Katri Niskanen hehkuu onnea. Katrin ja hänen miehensä, Egotrippi-yhtyeen kitaristin Niklas Variston esikoispoika syntyi heinäkuussa.

Katri kertoo, että aika pian neljä kuukautta täyttävän pienokaisen kanssa on mennyt kuin siivillä.

– Vauvan kanssa on kaikki hyvin. Nautin äitiydestä! Tämä on hienoa aikaa, ja olen todella kiitollinen. Elämään on tullut suuria muutoksia, mutta osa asioista on pysynyt ennallaan. Lapsen saaminen avartaa paljon, hän sanoo.

Vaikka poika on vielä pieni, Katri ei valittele väsymystään.

– Välillä vauva nukkuu hyvin pitkiä pätkiä ja välillä ei. En silti tunne oloani väsyneeksi. En haluaisi valittaa turhasta, sillä valvominen kuuluu tähän vaiheeseen. Olen antautunut äitiydelle, ja se on siinä. Äitiys on nyt osa minua.

Katrin mukaan syksy on ollut kiireinen, sillä töitä on riittänyt.

– Syksy on muotimaailmassa tapahtumien aikaa. Seuraavaksi aion rauhoittua ja pyhittää enemmän aikaa pojalleni. Haluan nähdä kaikki uudet jutut mitä lapsi oppii. En halua menettää mitään, hän kertoi helsinkiläishotelli Klaus K:ssa pidetyllä muotibrunssilla, jossa luotiin katsaus hänen Katri/n-mallistonsa syksyn ja talven tarjontaan.

Estradilla pyörähtelivät "Katrin enkeleiksi" nimetyt julkkikset laulaja Krista Siegfridsistä radiojuontaja Niina Backmaniin, jonka hääpuvun Katri kolme vuotta sitten suunnitteli.

– Esittelin Noaidi-mallistoni aiemmin Kööpenhaminan muotiviikoilla. Asut henkivät  pohjoisen ja Lapin taikaa: syviä luonnon sävyjä, rauhaa ja avaruutta, Katri luonnehtii.

Lue myös:

Katri ja Kerttu Niskanen: "Haluamme molemmat olla johtajia"

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.