Jasmin Mäntylä tunnustaa tykkäävänsä moralisoinnista. Kuva: Sanoma-arkisto / Ville Honkonen
Jasmin Mäntylä tunnustaa tykkäävänsä moralisoinnista. Kuva: Sanoma-arkisto / Ville Honkonen

Jasmin ja Dennis avioituivat viime syksynä. Kuva: Sanoma-arkisto / Ville Honkonen
Jasmin ja Dennis avioituivat viime syksynä. Kuva: Sanoma-arkisto / Ville Honkonen

Ex-poliitikko ja malli Jasmin Mäntylä pohtii blogissaan, mikä lasketaan pettämiseksi.

Entinen kunnallispoliitikko ja malli Jasmin Mäntylä, 32, on elänyt kohusta toiseen lähes koko julkisuudessaoloaikansa. Viimeksi hän oli otsikoissa maaliskuussa, kun Seiska uutisoi Jasminin ja tämän brittimiehen Dennis Bramleyn, 64, avioliiton olevan kriisissä Jasminin salasuhteen takia.

Jasmin pohtii tuoreessa blogikirjoituksessaan, kuinka omien väärien tekojen myöntäminen on vaikeaa – etenkin silloin, jos ei omasta mielestä juuri koskaan tee väärin.

– Moralisoin toisia, mielestäni kylläkin aina aiheesta, mutta muut eivät näe sitä aina niin. Yllätys, yllätys..., Jasmin kirjoittaa.

– Tykkään olla aina se opettajahahmo, joka oikaisee ja toruu toisia. Ihmiset voivat aina pettyä toisiinsa, mutta pahinta on se, kun pettyy itseensä.

Jasmin pohtii blogissaan moraalia ja parisuhdetta ja miettii, mikä ylipäätään pitäisi laskea pettämiseksi.

– On hankalaa myöntää pettäneensä, kun mitään fyysistä ei ole koskaan tapahtunut. Avioliittoni aikana en ole suudellut ketään saati tehnyt jotain isompaa kenenkään kanssa – ainut väärä tekoni on ollut toisen miehen kanssa tekstittely tai soittelu. Itsekin suuttuisin sellaisesta, mutta en myöskään päättäisi liittoani jonkin noin vähäpätöisen asian vuoksi.

Lue myös:

Salasuhde paljastui: ex-ministeri eroaa vaimostaan entisen Playboy-mallin takia

Näin loppuu salasuhde

Nelikymppisen naisen rohkea kokeilu: vuosi avoimessa suhteessa – paraniko seksielämä?

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.