Vaikka Pete Parkkosen toinen levy floppasi, laulaja päätti jo aikoja sitten tehdä kolmannen levyn asenteella "kävi miten kävi".

Pete Parkkonen, 24, muisteli Radio Rockin haastattelussa suosionsa hiipumista. Vuoden 2008 Idolsissa kolmanneksi sijoittuneen Peten ympärillä riitti vilinää vielä ensimmäisen soololevyn aikoihin, mutta toinen englanninkielinen albumi vuonna 2010 oli floppi.

– Siinä oli tv-hypeä ja sitä Idols-meininkiä ekan levyn aikoihin. Mutta toinen levy ei purrutkaan niin hyvin. Se myi muistaakseni 6000–7000, ja suosio hiipui. Tietenkin siinä oli vähän semmoista, että mihinkäs tässä nyt seuraavaksi menisi.

Petellä oli kuitenkin selvät suunnitelmat kiertueen jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Lähdin sopivasti armeijaan enkä kerennyt lannistua missään vaiheessa. Tiesin, että alan tehdä kolmatta levyä, kävi miten kävi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joulukuussa 2013 Pete palasi julkisuuteen pitkän tauon jälkeen, kun hän julkaisi Mitä minä sanoin -sinkun uudelta levyltään. Vaikka Pete oli pitkään pois julkisuudesta, laulajan hommia hän ei missään vaiheessa lopettanut. Välillä hän on työskennellyt roudaajanakin muiden artistien keikoilla.

– Soitin cover-keikkoja välillä laivalla, välillä Lapissa.

Katso Peten haastattelu videolta. Voit katsoa sen myös Radio Rockin sivuilta.

Peten ensimmäinen suomenkielinen albumi julkaistiin huhtikuun lopussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla