Pete Parkkonen kertoi Kioski-ohjelmassa, että voi ihastua miehiin samalla tavalla kuin naisiin.

Muusikko Pete Parkkonen, 27, oli keskiviikkoiltana Ylen Kioski-ohjelmassa vieraana. Pete jutteli  Kioskin autossa juontaja Constantinos "Gogi" Mavromichalisin kanssa muun muassa ihastumisesta.

– Ihastun ihmisiin helposti, koska se on siistiä – tykkään siitä. Tuun onnelliseksi, jos mä tapaan siistejä tyyppejä. Ihastun iästä tai sukupuolesta riippumatta, Pete kertoi ohjelmassa.

– Eli sä ihastut myös miehiin? Gogi tarkensi.

– Joo kyllä, Pete vastasi.

”Mä oon enemmän naisiin päin suuntautunut, mutta voin mä ihastua miehiinkin silleen.”

Gogi kysyi Peteltä myös, onko miehiin ihastuminen erilaista kuin naisiin.

– Mä en usko. Tai riippuu vähän. Mä oon enemmän naisiin päin suuntautunut, mutta voin mä ihastua miehiinkin silleen.

Pete kertoi myös, että miesten kanssa hän pystyy puhumaan aivan kaikesta.

– On mulla pari mimmiäkin, joiden kanssa tulee puhuttua ummet ja lammet, mutta enemmän jätkien kanssa.

Kysymykseen siitä, keneen mieheen Pete on tuntenut seksuaalista vetovoimaa, Pete vastasi vitsillä.

– Bruno Marsiiin.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.