Pippalla on asiaa Kimin pepusta. Kuva: Reuters
Pippalla on asiaa Kimin pepusta. Kuva: Reuters

Kim Kardashianin öljytty takapuoli sai Pippa Middletonin avaamaan sanaisen arkkunsa.

Kuinkas sattuikaan! Juuri kun maailma oli unohtamassa Pippa Middletonin, 31, kuninkaallisissa häissä kohahduttaneen pepun, Pippa näki tarpeelliseksi muistuttaa, ettei hänen takamuksessaan ole sitten niin mitään muistamista.

Pippan takapuoli varasti huomion hänen siskonsa Kate Middletonin ja prinssi Williamin häissä vuonna 2011. Sen jälkeen Pippa on jakanut treenivinkkejään muun muassa kuukausittaisessa lehtikolumnissaan.

Mutta tänä syksynä peppuapajille on ilmaantunut kilpaileva puheenaihe. Nimittäin Kim Kardashianin, 34, muhkea takamus, joka nähtiin koko komeudessaan ja öljytyn kiiltelevänä Paper-lehdessä. Ja sekös sai Pippan huolestum... ei, vaan ilmaisemaan mielipiteensä.

– Pakko sanoa, että omani – vaikka se nauttikin ohikiitävästä huomiosta – ei ole vertailukelpoinen. Mutta Kimin pepputarina sai minut pysähtymään. Mistä amerikkalaisessa peppukulttuurissa oikein on kyse? Minusta se alkaa vaikuttaa pakkomielteiseltä. Kimin tarkoitus oli ilmeisesti rikkoa internet, mutta en ole varma tekeekö hän sitä oikein, Pippa kirjoittaa Daily Mailin mukaan The Spectator -lehdessä.

Yksi asia on varmaa: tämä koko aihe on kyllä ihan hanurista.Kumpaa perää kannatat? Pippan vai Kimin? Kuva: Reuters

@kimkardashian covers our winter #BreakTheInternet issue, photographed by #JeanPaulGoude.

A photo posted by Paper Magazine (@papermagazine) on

Lue myös:

Pippa Middleton paljasti kuuluisan peppunsa salaisuuden

Kim Kardashianin paljaat pakarat innostivat pilailijoita

Pepun pitää olla nyt muhkea!

Fitnessmalli Janni Hussin pepputreeni – katso video!