Pepe Willberg saapui Pauliina-vaimonsa kanssa Suomen Olutmestari 2016 –finaaliin ravintola Maxinessa Helsingissä. “Saimaa-levylle ei ole tulossa jatkoa, ainakaan minun kanssani”, Pepe kertoi.
Pepe Willberg saapui Pauliina-vaimonsa kanssa Suomen Olutmestari 2016 –finaaliin ravintola Maxinessa Helsingissä. “Saimaa-levylle ei ole tulossa jatkoa, ainakaan minun kanssani”, Pepe kertoi.

Artistin mukaan hänen pitäisi herkutella vähemmän ja liikkua enemmän.

Pepe Willberg palasi hiljattain kolmen viikon Italian matkalta, jonka aikana hän vieraili Pauliina-vaimonsa kanssa muun muassa Napolissa, Roomassa, ja Sorrentossa.

– Minut kutsuttiin laulamaan erään suomalais-italialaisen pariskunnan häihin ja saimme siitä hyvän tekosyyn lähteä reissuun, hän naurahti.

Ikimuistoisen matkan aikana Pepe pääsi vierailemaan myös italialaisen iäkkäämmän huippulauluopettajan luona. 

– Ajattelin, että jos sieltä löytyisi se viisasten kivi, mutta samat opit ja kujeet tuntuivat olevan tälläkin matamilla käytössä, Pepe myhäili.

Tuttaviensa häissä Pepe lauloi italialaisia aarioita, kuten O Sole Mion. Italialaiset vieraat intoutuivat kuulemma mukaan yhteislauluun, vaikka Pepelle sattuikin esityksen aikana pieni työtapaturma.

– Pauliina oli kirjoittanut tekstit kahdelle eri paperille. Kun biisi lähti käyntiin, nappasin vahingossa toisen säkeistön käteeni ja aloitin sillä. Jatkoin siitä ensimmäiseen säkeistöön ja pahoittelin tapahtunutta, hän nauroi.

Juhlavuosi tulossa

Pepe täyttää ensi vuonna komeat 70 vuotta ja sen kunniaksi miehellä on suunnitteilla kaikenlaista mukavaa. Samana vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta Saat miehen kyyneliin -hitistä, sekä 40 vuotta Pepen ensimmäisestä sooloalbumista.

– Terveys on reilassa, ainoa, mikä vaivaa on lievä ylipaino, joka on seurausta epäsäännöllisestä keikka-elämästä. Pitäisi ryhtyä kuntokuurille, herkutella vähemmän ja liikkua enemmän, hän myhäili.

 

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.