Me Naiset
|
Inka Simola
Paula Vesalan Vain elämää -päivässä kuullaan kuolemaan, lapsensurmiin ja eroon liittyviä kappaleita. Mutta ei jakso ihan pelkkää pillittämistä ole. Kuva: Nelonen
Paula Vesalan Vain elämää -päivässä kuullaan kuolemaan, lapsensurmiin ja eroon liittyviä kappaleita. Mutta ei jakso ihan pelkkää pillittämistä ole. Kuva: Nelonen

Jos rakastit Paula Vesalan biisejä jo PMMP-aikoina, huomisen Vain elämää -jakson jälkeen rakastat myös Paula Vesalaa.

Paula Vesala, 32, paljastaa huomisessaVain elämää -jaksossa itsestään enemmän kuin koko PMMP-uransa aikana.

Hänen muurinsa murtuu viimeistään kolmannen kappaleen aikana. Niin paljaana artistia ei ole ikinä nähty julkisuudessa. Jenni Vartiaisen esittämä biisi on Paulalle itselleen kaikista henkilökohtaisin kappale. Hän on tehnyt sen kuolleelle isälleen.

– Mä tiesin, että tää on kova paikka, jos tää biisi tulee, Paula kertoo jaksossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Mun isä kuoli just ennen kuin mä synnyin. Ala-asteikäisenä tuli yhtäkkiä järjetön oivallus, että enhän mä tiedä, minne mennään kun kuollaan. Ja vaikka mä tietäisin, en tiedä, minne isä on joutunut tai mennyt kuoltuaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Älä vaan jätä jaksoa kesken

Myös Paula Koivunienen esittämään kappaleeseen Paula Vesalalla liittyy karmaisevia muistoja.

– Mun entinen poikaystävä kuoli ja isäpuoli kuoli. Se oli semmosta, että nyt suoraan vaan kaikki ruumisarkkuun. Tämäkin on yksi tärkeimmistä biiseistä, mitä meillä on ollut, Paula V. kertoo.

Illan kappaleet muistuttavat siitä, miten hieno tarinankertoja Paula on. Sen todistaa myös Toni Wirtasen esittämä  kappale, jonka Paula on kirjoittanut lapsensurmista.

Jakso ei ole ihan pelkkää pillittämistä, vaikka tunnelma onkin paikoin niin raskas, että se saa Samuli Edelmannin lisäksi varmasti myös katsojat puhkumaan ja itkemään.

Ja ihan vain vinkkinä: älä vaan jätä jaksoa kesken! Illan vilpittömin esitys ja takuuvarma hitti on jätetty viimeiseksi. Ainut asia, mikä jaksossa ärsyttää on se, että biisit ovat liian lyhyitä. Eikä duettoa tälläkään kertaa kuulla tv:ssä.

Vain elämää perjantaina Nelosella klo 20.00

Lue myös:

Toni Wirtanen Paula Vesalasta: "Mietin, onkohan se takakireä vasemmistoämmä"

PMMP: "Kuplaamme on vaikea päästä"

Image: Vain elämää -artisti Paula Vesalalla ei ole joululevyä valmiina

Vain elämää -artistien videohaastattelut

Sisältö jatkuu mainoksen alla