Paula Vesalan Vain elämää -päivässä kuullaan kuolemaan, lapsensurmiin ja eroon liittyviä kappaleita. Mutta ei jakso ihan pelkkää pillittämistä ole. Kuva: Nelonen
Paula Vesalan Vain elämää -päivässä kuullaan kuolemaan, lapsensurmiin ja eroon liittyviä kappaleita. Mutta ei jakso ihan pelkkää pillittämistä ole. Kuva: Nelonen

Jos rakastit Paula Vesalan biisejä jo PMMP-aikoina, huomisen Vain elämää -jakson jälkeen rakastat myös Paula Vesalaa.

Paula Vesala, 32, paljastaa huomisessaVain elämää -jaksossa itsestään enemmän kuin koko PMMP-uransa aikana.

Hänen muurinsa murtuu viimeistään kolmannen kappaleen aikana. Niin paljaana artistia ei ole ikinä nähty julkisuudessa. Jenni Vartiaisen esittämä biisi on Paulalle itselleen kaikista henkilökohtaisin kappale. Hän on tehnyt sen kuolleelle isälleen.

– Mä tiesin, että tää on kova paikka, jos tää biisi tulee, Paula kertoo jaksossa.

– Mun isä kuoli just ennen kuin mä synnyin. Ala-asteikäisenä tuli yhtäkkiä järjetön oivallus, että enhän mä tiedä, minne mennään kun kuollaan. Ja vaikka mä tietäisin, en tiedä, minne isä on joutunut tai mennyt kuoltuaan.

Älä vaan jätä jaksoa kesken

Myös Paula Koivunienen esittämään kappaleeseen Paula Vesalalla liittyy karmaisevia muistoja.

– Mun entinen poikaystävä kuoli ja isäpuoli kuoli. Se oli semmosta, että nyt suoraan vaan kaikki ruumisarkkuun. Tämäkin on yksi tärkeimmistä biiseistä, mitä meillä on ollut, Paula V. kertoo.

Illan kappaleet muistuttavat siitä, miten hieno tarinankertoja Paula on. Sen todistaa myös Toni Wirtasen esittämä  kappale, jonka Paula on kirjoittanut lapsensurmista.

Jakso ei ole ihan pelkkää pillittämistä, vaikka tunnelma onkin paikoin niin raskas, että se saa Samuli Edelmannin lisäksi varmasti myös katsojat puhkumaan ja itkemään.

Ja ihan vain vinkkinä: älä vaan jätä jaksoa kesken! Illan vilpittömin esitys ja takuuvarma hitti on jätetty viimeiseksi. Ainut asia, mikä jaksossa ärsyttää on se, että biisit ovat liian lyhyitä. Eikä duettoa tälläkään kertaa kuulla tv:ssä.

Vain elämää perjantaina Nelosella klo 20.00

Lue myös:

Toni Wirtanen Paula Vesalasta: "Mietin, onkohan se takakireä vasemmistoämmä"

PMMP: "Kuplaamme on vaikea päästä"

Image: Vain elämää -artisti Paula Vesalalla ei ole joululevyä valmiina

Vain elämää -artistien videohaastattelut

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!